Yüksekova'da Bahar Hazırlığı

Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki parklarda bakım onarım ve yeşillendirme çalışması başlattı.

Yüksekova'da Bahar Hazırlığı
YAŞAR KAPLAN - METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

YÜKSEKOVA-Yüksekova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe genelindeki parklarda ve yeşil alanlarda bahar çalışması başlattı. Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler fidan dikimi, ağaç budaması, çim alanlarda gübreleme çalışması ve parklarda bakım onarım çalışmaları hız kazandı.

İlkbaharın gelmesiyle birlikte park ve bahçelerde düzenleme ve yenilenme hazırlıklarına başlayan Yüksekova belediyesi, yeşil alanlarda da çapa çalışması yaparak çim ve çiçeklerin sağlıklı bir şekilde büyümesi için gerekli hazırlıklara başladı. Ekipler bahar ve yaz aylarında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği parkların canlanması için çalışmalarını arttırırken, parklarda inceleme yaparak, zarar gören oyun gruplarını da yeniliyor. Çalışmalar kapsamında kuruyan fidanlar yenileniyor, fidan dipleri temizleniyor, yeşil alanların bakımı ve ağaç budama çalışmaları yapılıyor.

Yüksekova’nın yeşil olması ve yeşil kalması için çaba harcadıklarını vurgulayan Yüksekova Belediye Eş Başkanı Ruken Yetişkin, “İlçemizde yeşil alanlar ve parklarda yapacağımız bakım ve peyzaj çalışmaları sayesinde vatandaşlarımıza gün içerisinde aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekleri alanlar oluşturacağız” dedi.










Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sinek/kavurna
Sinek/kavurna - 9 yıl Önce

sinekten kavurma olmaz...

VELAT
VELAT - 9 yıl Önce

çok guzel yapmişlar elleri̇ne sağlik...

SIRADAKİ HABER