Yüksekova’da Cadde Ve Kaldırımlara Kar Atanlara Ceza

Hakkari’nin Yüksekova Belediye tarafından kar temizleme çalışmalarından sonra; çatılarında biriken karları kaldırım ve caddeye atan vatandaşlar hakkında cezai işlem başlatılacağı belirtildi.

Yüksekova’da Cadde Ve Kaldırımlara Kar Atanlara Ceza
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Belediye tarafından kar temizleme çalışmalarından sonra; çatılarında biriken karları kaldırım ve caddeye atan vatandaşlar hakkında cezai işlem başlatılacağı belirtildi.

Yüksekova'da başlatılan kar temizleme çalışmalarının bitirilmesiyle birlikte, iş yeri sahiplerinin çatılarında biriken karları gelişi güzel kaldırım ve caddeye atmaları üzerine bir duyuru yayımlandı.

Yapılan Duyuruda,"Belediyemiz tarafından caddelerde bulunan tüm karlar toplanıp gerekli temizlik çalışmaları yapıldıktan sonra, yapılan uyarılara rağmen; çatılarda bulunan karları rastgele cadde ortasına atarak, yaya geçidini engelleyen ve belediyeyi zor durumda bırakan vatandaşlar hakkında 5326 Kabahatler Kanununa göre 392 liralık para cezası uygulanacaktır. Çalışmalarımızı sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için vatandaşlarımızın İlçe genelinde başlatılan kar temizleme çalışmaları esnasında çatı ve teraslarında ki karları temizlemeleri gerekmektedir” denildi.



Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2020, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Çok guzel
Çok guzel - 4 yıl Önce

Çok güzel bir karar özelikle geçen biri yolun ortasına atmıştı arabayla geçtim tamponu kırdım

SIRADAKİ HABER