Yüksekova’da Kar Temizle Çalışması

Yüksekova belediyesi kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Çarşı merkezinin bir şeridi tamamen temizlendi.

Yüksekova’da Kar Temizle Çalışması
YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova belediyesi kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yüksekova belediyesi karla mücadele ekipleri tarafından günlerdir aralıksız devam eden kar temizleme çalışmaları, Cengiz Topel Caddesi, demirciler caddesi ile bağlı ara sokaklarda gün boyu aralıksız devam etti. Çarşı merkezinin bir şeridi tamamen temizlendi. Sabah erken saatlerde araç trafiğini aksatmamak için Cengiz Topel caddesinin sağ şeridini trafiğe kapatan belediye ekipleri, sağ şerit ile bağlı ara sokakları tamamen temizledi. 

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Araç sevk ve Bakım amiri Ahmet Tozun, çarşı merkezinin sol şeridinin de yarın sabah itibarı ile temizleneceğini söyledi. Yarın sabah sol şeritte devam edecek temizlik çalışmaları ile ilgili araç sahiplerine seslenen Tozun, “çarşı merkezinde bugün devam eden çalışmalarımız rastgele park eden ve soğuk havalardan dolayı donan araçlar yüzünden saatlerce aksadı.Dedi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER