Yüksekova’da ‘La Cassa Cafe Restaurant’ Adlı İş Yeri Açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ‘La Cassa cafe restaurant’ isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yüksekova’da ‘La Cassa Cafe Restaurant’ Adlı İş Yeri Açıldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde ‘La Cassa cafe restaurant’ isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İlçenin Anafartalar caddesinde bulunan Milano iş merkezi karşısında ‘La Cassa Cafe restaurant' isimli iş yeri, düzenlenen tören ile hizmete açıldı.

İki kat ile hizmet verecek cafe ve restaurant açılışına,Hakkâri Milletvekili ve Kanaat önderi Esat Canan, Ak Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Sanayi ve Ticaret Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, Siyasi parti temsilcileri, Mahalle muhtarları, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesini Eski Milletvekili Canan, İlçede açılan bu tür iş yerlerinin önemli olduğunu belirerek, yeni hayırlı olması temennisinde bulundu.  İhsan Atalay, kardeşleri ve yeğenleri tarafından açılan iş yerinde 25 kişi istihdam edecek.

Yüksekova'ya nezih ve temiz bir cafe ve restaurant açtıklarını belirten İhsan Atalay,”Kaliteli bir hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini sunacağız. Bugün açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum. İşyerimizde 25 insanımız istihdam edecek. Herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılış töreni verilen kokteyl ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2020, 17:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kimsesizler
Kimsesizler - 4 yıl Önce

Aaaaaa

SIRADAKİ HABER