Yüksekova’da 'MABEL Cafe Ve Restaurant' İsimli İş Yeri Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 'MABEL Cafe Ve Restaurant' isimli iş yeri yapılan törenle açıldı.

Yüksekova’da 'MABEL Cafe Ve Restaurant' İsimli İş Yeri Açıldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova İpekyolu Caddesinde üzerindeki Aytemiz Petrol yanında bulunan 'MABEL Cafe Ve Restaurant'  adlı iş yeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İş yerinin açılış törenine, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, Büyükçiftlik Belde Belediyesi Başkanı İsmail Rüştü Zeydan, Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Feyzi Yıldırım, Ak Parti Yüksekova İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışın ardından katılımcılar iş yeri sahipleri olan Turan Turgut ve Abdurrahman Turgut'a başarı dileklerinde bulundular.

İş yerin sahipleri Turan Turgut ve Abdurrahman Turgut, açılış törenine katılanlara teşekkür ederek, "İş yerimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Kaliteli bir hizmet anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet sunacağız. Burada Gaziantep ustalarıyla ve Gaziantep damak tadıyla hizmet vereceğiz. İş yerimizde 13 kişiye istihdam sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

MABEL CAFE VE RESTAURANT RAMAZAN BOYUNCA AÇIK OLACAK...

TEL: 0543 165 30 30

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2022, 00:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER