Yüksekova’da Metruk Binalara Baskın: Her Yer Karış karış Arandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ilçede bulunan metruk binalara baskın düzenlerken her yerde uyuşturucu içenler arandı, tüm kullandıkları alanları tek tek yıkıldı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri ilçede bulunan metruk binalara baskın düzenlerken her yerde uyuşturucu içenler arandı, tüm kullandıkları alanları tek tek yıkıldı.

Son dönemlerde Yüksekova ilçesinin farklı noktalarda uyuşturucu bağımlıların artmasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler bina ve arazilerde arama-tarama çalışmalarını yaptı.

Vatandaşlar tarafından sürekli şikayet haline gelen durumdan dolayı harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerleden 30 polis, ilçenin Güngör ve Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan arazide yer alan yer kuyular, metruk binalar ve daha çok kaldıkları farklı noktalara operasyon düzenlendi.

Ekipler tarafından tespit edilen yerler bir daha kullanmasın diye o alanlar imha edildi.

Ekipler daha sonra operasyon düzenlediği mahallelerde yol kontrolünü yaptı.

Polis ekiplerine yaptıkları çalışmaları yerinde bir çalışma olduğunu belirten Mahalle sakinleri “Çok güzel bir çalışma oldu. Ekipler ilçenin en büyük sıkıntısı için harekete geçtiler şuna her yerin kontrolünü sağlamak için çalışıyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bundan sonra böyle devam eder bu çalışma’’ dediler.

Ekipler ise, vatandaşın huzuru ve güvenliği için bu çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ekim 2023, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER