Yüksekova'da Programa Alınan Yollarda Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde başlatılan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yol asfaltlama çalışmaları ile birlikte birçok cadde ve sokak asfaltlandı.

Yüksekova'da Programa Alınan Yollarda Asfaltlama Çalışmaları Tamamlandı
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde başlatılan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yol asfaltlama çalışmaları ile birlikte birçok cadde ve sokak asfaltlandı.


Yüksekova Belediyesi'nin ve Hakkari Valiliği'nin girişimleri sonucu Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün destekleri ile başlatılan Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) yol asfaltlama çalışmaları çerçevesinde, Milli Egemenlik, Anafartalar, Kültür Sanat Caddeleri ve 23 Nisan Caddesinin Cengiz Topel Caddesi ile bağlantısını sağlayan Caddede Asfalt döküm çalışmaları tamamlandı.



Söz konusu caddelerde çalışmaların tamamlanması ile birlikte, İlçenin en işlek Caddesi olan Cengiz Topel Caddesinde daha önce altyapı çalışmaları esnasında bozulan yollarda ise asfalt döküm çalışmaları için zemin hazırlık çalışmaları gerçekleştirildi.


Daha sonra başlatılan zemin hazırlık çalışmaları ile birlikte caddenin iki şeridinde de bozulan kısımlarda Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) dökümü yapıldı.


Cengiz Topel Caddesinde yapılan çalışmanın geçici olduğu ve yeni çalışma sezonu ile birlikte Caddenin kaldırımlarının yenileceği, orta refüj düzenlemesinin yapılacağı ve peyzajının gerçekleşeceği de belirtildi.





Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2019, 14:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER