Yüksekova’da ‘Safir Man Lazer Ve Epilasyon Merkezi’ Hizmete Girdi

Yüksekova’da ‘Safir Man Lazer Ve Epilasyon Merkezi’ Hizmete Girdi

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova'da bulunan 'Safir Güzellik Merkezi' ikinci şubesi olan ‘Safir Man Lazer ve Epilasyon Merkezi’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Zagros iş merkezi 6. katında hizmete açılan işyerinin açılış törenine Eski Hakkari Milletvekili Esat Canan, Yüksekova Ticaret odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Kanaat Önderi İsmet Buldan, İş adamı ve kanat önderi H.Habip Öner, esnaf ve birçok vatandaş katıldı.

Açılış törenin de konuşan YÜTSO başkanı Pınar,” Bugün Safir Güzellik merkezi ikinci şubesinin açılış töreninde bulunuyoruz. Bizim için bu gibi açılışlar çok önemli çünkü iş istihdamı yaratıyor. Güzellik merkezinde toplam 7 kişi istihdam ediyor. Bir istihdam bir aile demektir. Başarılar diliyoruz” dedi.

Eski Hakkâri Milletvekili Canan,” Yüksekova’da bir kızımızın böyle bir girişimde bulunmuş olması, böyle bir hizmeti buraya getirmiş olması çok sevindiricidir. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İş yeri sahibi Fazile Yaşar ise, katılımcılara teşekkür etti. Açılış verilen kokteyl ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2021, 01:13
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fettah taşci
Fettah taşci - 3 yıl Önce

Başarılarınizin devami ile bol kazançlar dilerim

SIRADAKİ HABER