Yüksekova'da Sokak Hayvanlarını Barındırma Ve Koruma Derneği Kuruldu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Sokak Hayvanlarını Barındırma Ve Koruma Derneği Kuruldu.

Yüksekova'da Sokak Hayvanlarını Barındırma Ve Koruma Derneği Kuruldu
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde Sokak Hayvanlarını Barındırma Ve Koruma Derneği Kuruldu.

Yüksekova Sokak Hayvanlarını Barındırma Ve Koruma Derneği Başkanı Cebrail Çelik kuruluşla ilgili şu açıklamalarda bulundu.

Başkan Çelik,''Yüksekova ilçe merkezinde yaşanan sorunlardan biri olan sahipsiz sokak hayvanlarının kötü yaşam şartlarına çözüm olmak, Sokak hayvanların yaşadığı zorlu yaşam koşullarını iyileştirmek ve onları kaliteli bir yaşam sunmak adına taşın altına Elimizi koyup, Yüksekova sokak hayvanlarını barındırma ve Koruma Derneği'nin resmi prosedürlere uygun olarak halkımızın hizmetine sunmuş bulunmaktayız.


Derneğin amacı, insanların dünyayı Kendilerine ait olduğunu sanmalarına karşın kendilerine savunacak hayatlarını koruyacak imkanları olmayan Sokak hayvanlarının bütün haklarını korumak, koruma faaliyetlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu gaye ile kurulan Derneğimizin Yüce ülküsü çerçevesinde ilk başta ilçemiz sınırları içerisindeki sahipsiz hayvanların barınma ve beslenme ihtiyaçlarının giderilmesi hedeflenmektedir.

Değerli ilçe sakinlerinin başlatılan bu kıymetli çalışmanın hedeflerine ulaşması yolunda gerekli desteklerini esirgemeyeceklerine olan inancımız tamdır. İlçemizde hayvan dostlarımızla paylaşabileceğimiz bir yaşam için ilk adım olması temennisi ile.''İfadelerini kullandı.



Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2020, 09:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Deniz dnz
Deniz dnz - 4 yıl Önce

Hele şükür

SIRADAKİ HABER