Yüksekova’da Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğün 'Faaliyet Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı' Yapıldı

Hakkari’nin Yüksekova İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından 'Faaliyet Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı' düzenlendi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından 'Faaliyet Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı' düzenlendi.

Yüksekova ilçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünün tarafından düzenlenen 'Faaliyet Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı' Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit Başkanlığında gerçekleşti.

Yüksekova Selahaddin Eyyübi Kültür Merkezinin toplantı salonunda düzenlenen 'Faaliyet Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı'na, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, STK'lar, Kurum Amirleri, Dernekler, Yüksekova Merkez ve Köy muhtarları katıldı.

Toplantı ilk olarak Yüksekova ilçe Sosyal Hizmet Merkezi ilçe Müdürlüğünün yaptığı yıllık hizmetleri sinevizyon üzerinde göstermesiyle ve ardından Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit’in başkanlığında verilen soru-cevap şeklinde program son buldu.

Yapılan hizmetleri tanıtmasını yaptıklarını belirten Yüksekova İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü İsmail Arslan,’’Yüksekova Kaymakamımız Ömer Çimşit’in başkanlığında İstişare ve bilgilendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Bugün toplantıya katılan herkesle aslında biz bu değerlendirmeyi yaptık. Amacımız burada hizmetlerimizin tanıtımını yapmak ve tanıtımda kimlere nasıl hizmet sağladığımızı konuşup istişare ettik. Toplantımız çok verimli geçti. Katılan herkese ayrıca teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada da aynı gayretle hizmetlerimize devam edeceğiz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2022, 11:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER