Yüksekova’dan Suriye’ye Un Yüklü Yardım Tırı Yola Çıktı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinin İHH ‘’Rotamız iyilik, yükümüz insanlık’’ sloganı adı altında Suriye’ye un yüklü Tır yardımını yaptı.

Suriye’de bugüne kadar milyonlarca kişiye yardım ulaştıran İHH, şimdi de "Rotamız İyilik, Yükümüz İnsanlık" diyerek zor şartlarda kışı geçirmek zorunda kalan Suriyeliler için bir yardım kampanyası başlattı.

Yüksekova, Şemdinli İHH’nın ortaklaşa organize ettiği ve Yüksekova’da bulunan STK’lar ve hayırseverlerin de katkılarıyla hazırlanan insani yardım tırı yola çıkmadan önce Yüksekova çarşı merkezinde bir uğurlama programı düzenlendi.

’’Rotamız İyilik, Yükümüz İnsanlık’’ sloganı ile yürütülen uğurlama programına, Yüksekova Kaymakamı Osman Doğramacı, Yüksekova İlçe Müftüsü Şakir Şahin, organizasyona katkıda bulunan STK’ların temsilcileri ile hayırsever vatandaşlar katıldı.

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Osman Doğramacı,’’Allah deneklerimizden razı olsun. İyilik harekâtı kolay bir hareket değildir, yürek ister. Buradaki tüm yürekli arkadaşlardan Allah razı olsun. İnşallah daha güzel işleri, Yüksekovalılar olarak el birliği ile yapacaz. Herşey yavaş yavaş değişecek Yüksekova’da. Bu iyilik kervanına her bir bireyin ortak çabasıyla olacak bu iş. Yüksekova sadece kendisine değil, tüm ihtiyaç sahiplerine de ellerini açıyor’’dedi.

Yüksekova İHH ise,’’bu anlamlı yardım çalışmasının oluşmasına emek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun hepsinden’’ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2021, 02:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf bey
Yusuf bey - 3 yıl Önce

Önce yüksekova kendi halkina versin unu

SIRADAKİ HABER