Yüksekovalı Kuaförler, Depremzedelerin Kişisel Bakım İhtiyaçlarını Ücretsiz Karşılayacak

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren kadın ve erkek kuaförleri, Yüksekova’ya gelen depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayacak.

Yüksekovalı Kuaförler, Depremzedelerin Kişisel Bakım İhtiyaçlarını Ücretsiz Karşılayacak

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren kadın ve erkek kuaförleri, Yüksekova’ya gelen depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayacak.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve toplamda 11 ili etkileyen depremlerin ardından Yüksekova’ya yerleşen depremzede ailelere yönelik çalışmalar sürüyor.

Yüksekova’da faaliyet gösteren kadın ve erkek kuaförleri ilçeye yerleşen depremzedelerin kişisel bakım ihtiyaçlarını ücretsiz bir şekilde karşılayacaklarını duyurdu.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar odasında bir araya gelen Kadın ve Erkek Kuaförler, depremzedelere süresiz kişisel bakım yapacaklarını ifade ederek,” Depremden etkilenen ve ilçemize gelen misafirlerimizi kuaför salonlarımızda ağırlamak, onlara sıcak bir aile ortamı hissettirmek istiyoruz. Yüksekova Kuaför esnafı olarak, misafirlerimizin her türlü kişisel bakımlarının ücretsiz bir şekilde yapılacağı kararını aldık. Tüm misafirlerimize yanlarında olduklarımızı her türlü desteği vereceğimizi bilmelerini istiyoruz'' İfadelerini kullandılar.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar odası Başkanı Vedat Çoğaç, ”Ülkemizde yaşanan elim felaketin ardından yaralarımızı birlikte sarmak amacıyla esnaflar olarak attığımız dayanışma adımlarına bir yenisini daha ekleyerek; Yüksekova’nın değerli kadın ve erkek kuaförleri ilçemizde ağırladığımız depremzede bireylerimizin her türlü kuaför ve berber ihtiyacını ücretsiz bir şekilde karşılayacağını belirtmiştir. Bu örnek davranışlarından dolayı kuaför ve berber esnaflarımıza Esnaf ve Sanatkârlar odamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


Öte yandan, ilk programın 05 Mart Pazar günü Destina Güzellik salonunda olacağı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2023, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER