Yüksekovalı Öğrenciler okusun diye ücretsiz çalışma ortamı kuruldu

Hakkari’nin Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami keskin ‘Hiçbir Öğrenci dışarda Kalmasın’ diye onlar için yaptığı kitap kefenin açılması öncesi öğretmeniyle, personeliyle temizliği için seferber oldular. Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından açılacak Kitap kafe’de 200 öğrenci ücretsiz bir şekilde yer alacak. Öğrenciler burada ücretsiz çay ve kahvede yararlanacaklar.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami keskin ‘Hiçbir Öğrenci dışarda Kalmasın’ diye onlar için yaptığı kitap kefenin açılması öncesi öğretmeniyle, personeliyle temizliği için seferber oldular. Gençlik ve Spor müdürlüğü tarafından açılacak Kitap kafe’de 200 öğrenci ücretsiz bir şekilde yer alacak. Öğrenciler burada ücretsiz çay ve kahvede yararlanacaklar.

Yüksekova ilçesinde hiçbir öğrencinin dışarda kalmaması için ilçenin yeni mahallesinde açılacak olan kitap kafenin bir an önce açılması için öğrenciler kendi elleriyle kafenin temizliğini yaptılar.

Konya Büyükşehir Belediyesi İle Yüksekova Belediyesi işbirliğinde bin metrekare alan üzerinde açılacak olan Kitap Kafe öğrencileri ücretsiz hizmet verecek.

İlçede ücretsiz etüt merkezlerinin bulunmamasından dolayı öğrencilerin ders çalışabilmesi için büyük bir öneme sahip olan kitap kafede günlük yaklaşık 200 öğrenci faydalanırken, bunun yanı sıra öğrenciler kitap kafe de ücretsiz çay ve kahve de içebilecekler.

Açılış öncesi personelle birlikte öğrencilerinde temizliğe yardım ettiklerini aktaran Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin  açılacak olan kitap kafede 200 öğrencinin etüt merkezi ihtiyacını karşılayacağını aktardı.

''ELİMİZDE GELDİKÇE YÜKSEKOVA'YA HİZMET EDECEĞİZ''

Hiçbir öğrencimiz dışarda kalmasın diye yaptıklarını ifade eden Müdür Sami Keskin, "Hiçbir Öğrencinin dışarda kalmaması için açılışını gerçekleştireceğimiz kitap kafenin  bir an  önce açılması için öğrencilerimiz personellimize temizlikte yardım ediyor. Bizde elimizden geleni yapıyoruz. Kitap Kafe’de 200 öğrencimiz ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek. Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak her zaman öğrencilerimizin yanında olacağız. Kitap kafemiz şimdiden tüm öğrencilere hayırlı olsun” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 16:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER