Yüksekovalı Öğrenciler Yaz Spor Okulunu Halayla Açtı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yaz spor okulları Yüksekova'da başlarken, öğrenciler halay çekerek açılışı gerçekleştirdi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen yaz spor okulları Yüksekova'da başlarken, öğrenciler halay çekerek açılışı gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yoğun geçen öğrenim dönemi sonrası, öğrencilerin keyifli bir yaz geçirmesi için planladığı yaz spor okulları başladı.

Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde başlatılan spor okullarının açılışı halaylar eşliğinde gerçekleştirildi.

''5-18 Yaş Arası Tüm Öğrenciler Faydalanabilecek''

Gerçekleştirilen spor okullarında 13 branşta 37 uzman antrenörle yaz okul kurslarında eğitim vermeye başlanırken, kurslardaki eğitimlerden ise 5 -18 yaş arasındaki çocuk ve gençler faydalanacak.

''Yaz spor okulları öğrencilerin eğlence merkezi olacak ''

Açıklamalarda bulunan Yüksekova Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sami Keskin, ''Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğünün her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulu kurslarının halaylar eşliğinde açılışını yaptıklarını belirterek şu ifadeleri aktardı, Açılışta coşkulu bir hava ve yoğun bir katılım vardı. Ailelerimiz de katılım sağladı. İnşallah 7’den 70’e tüm insanımıza dokunacağız. Yüksekova sporla alınan bir şehir olacak'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2023, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER