Yüksekovalı Ömer Amca İçin Herkes Seferber Oldu: Cansız Bedenine Ulaşıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Beşbulak köyünde yaşayan 80 yaşındaki Ömer Dara sabah saatlerinde evinde çıkmasıyla bir daha dönemedi. Ailesinin endişesi üzerine harekete geçen Jandarma, AFAD ve köy sakinleri köye yakın tüm alanları gece geç saatlere kadar arama ve taramadan geçirirken, Dara'nın cansız bedeni ise evinin arka bahçesinde bulundu.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde Beşbulak (DARÊ) köyünde yaşayan 80 yaşındaki Ömer Dara sabah saatlerinde evinde çıkmasıyla bir daha dönemedi. Ailesinin endişesi üzerine harekete geçen Jandarma, AFAD ve köy sakinleri köye yakın tüm alanları gece geç saatlere kadar arama ve taramadan geçirirken, Dara'nın cansız bedeni ise evinin arka bahçesinde bulundu.

Edinilen bilgilere göre olay sabah saatlerinde ilçeye 5 kilometre uzaklıkta bulunan Beşbulak köyünde yaşandı.

Sabah saatlerinde evinde çıkan Ömer Dara, bir daha evine dönmemesi nedeniyle endişeye kapılan aile, köy muhtarına ve köy sakinlerine haber verdiler.

Köyün etrafını karış karış gezen köy sakinleri daha sonra olayı Jandarma ve AFAD'a bildirdi.

Verilen haber üzerine bölgeye gelen ekipler vatandaşlarla beraber Dara'yı bulmak için seferber oldu.

Gecenin geç saatlerine kadar köye yakın ova, dere, kuyu, dağ dibi ve daha bir çok alan gezilerek arama ve taramadan geçirilirken, köyden gelen haber üzerine Dara'nın bulunduğu söylendi.

Haberin gelmesi üzerine köye geri dönen ekipler ve vatandaşlar, evinin arka bahçesinde Dara'nın cansız bedeniyle karşılaştılar.

Acı haberi duyan akraba ve komşular köye akın ederken, Dara'nın yakınları sinir krizleri geçirdi.

Dara'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere morga kaldırılırken,  ölüm sebebi yapılan otopsi işleminin ardından belli olacak.

Jandarma, olayla ilgili inceleme başlattı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2023, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER