Yüksekovalı Örnek Esnaf 'Evde kal' Duyurusuna Sessiz Kalmadı

Dünyayı etkisini altına alan Koronavirüs salgının Türkiye’de görülmesinin ardında tüm şehirlerde önlemler ve tedbirler arttı.

Yüksekovalı Örnek Esnaf 'Evde kal' Duyurusuna Sessiz Kalmadı
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Dünyayı etkisini altına alan Koronavirüs salgının Türkiye’de görülmesinin ardında tüm şehirlerde önlemler ve tedbirler arttı.

Yüksekova ilçesinin Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan İhsaniye Merkez Caminin altında bulunan Full X Hediyelik Mağazası sahibi Cemal Salim adlı esnaf, Kaymakamlık tarafından yapılan ‘Evde Kal’ duyurularına sessiz kalmayıp ikinci bir emre kadar iş yerini kapattı.

İş yerini kapatan Cemal Salim, ‘‘iş yerinde çalışan elemanın mağdur olmaması için hiçbir şekilde maaşının kesilmeyeceğini’’ ifade etti.

Full X Hadiyelik Mağazası sahibi Cemal Salim, ‘‘Genelde tüm dünyayı, özelde ise Türkiye’yi etkisi altına alan Koronavirüs, evine ekmek götürmek için çalışmak zorunda olan insanları ve ailelerini tedirgin etmektedir. “Evde Kal”, “Birlikte Başaracağız” kampanyalarına büyük bir temenni ve inançla destek verip tedbir aldık. Bu tercih zaruri bir tercih idi. Hiç bir çalışanımızı riske atma lüksümüz yok ve çalışanlarımızı ücretli izne ayırdık. Böylece mağazamızı geçici bir süre kapattık. Lütfen! bu kampanyanın çerçevesini genişletelim ve geleceğimizi koruyalım. Kiracı ev sahipleri, günlük çalışan işçi kardeşlerimizin 1 aylık kirasına destek versin. Birlikte başaracağız.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2020, 01:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tataroğlu
Tataroğlu - 4 yıl Önce

Sizi canı gönülden tebrik ederim.olması gerekende bu umarım herkese örnek bir davranış olur.

Cemal SALİM
Cemal SALİM - 4 yıl Önce

Allah razı olsun bu zor günleri hep birlikte atlatacağız

Harun Koç
Harun Koç - 4 yıl Önce

Cemal bey tebrikler, vijdan sahibi her insanın yapması gereken bir davranış, emsal olup, örnek davranışların yapılması temennisiyle.

SIRADAKİ HABER