Yüksekovalı STK'lılardan Kurban Bayramı Mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki STK'lılar Kurban Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

Yüksekovalı STK'lılardan Kurban Bayramı Mesajı

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova ilçesindeki STK'lılar Kurban Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

STK'lıların Mesajları Şöyle:

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI - ABDURRAHMAN PINAR: Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

YÜKSEKOVA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI - VEDAT ÇOĞAÇ: Özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir. Sizin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.

YÜKSEKOVA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI - SELAMİ DURNA: En içten dileklerim ile Kurban Bayramı'nızı tebrik ederim. Sağlık ve sıhhat ile daha nicelerine ulaşmak dileği ile!

HAKKARİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI - MEHMET TEKİN: Bayram günleri, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın da doruğa ulaştığı günler olsun. Bayramınız mübarek olsun.

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI - İZZETTİN METİN: Dilden gelen gönüldense, dokunur başka gönüllere... En içten dileklerimle bayramını kutlar, bu bayramın hayırlara vesile olmasını dilerim.

HAKKARİ TÜKETİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI - PERVİZ GEÇİRGEN: Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

YÜKSEKOVA SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ BAŞKANI - KEREM ÖZDEMİR: Gülerek geldi Mübarek Kurban Bayramı, şimdi ellerim havada dua ediyorum Yaradan'ıma bu Mübarek Kurban Bayramında herkes mutlu olur inşallah dualarım Allah'ıma...

S.S 16 NOLU ÖĞRENCİ TAŞIMA KOOPERATİF BAŞKANI BEHCET ÖZDEMİR: Bayram günleri, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın da doruğa ulaştığı günler olsun bu kurban bayramımızın tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını dilerim bayramınız mübarek ve şeker tadında bir Kurban Bayramı geçirmenizi diler, her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ederiz iyi bayramlar…

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2022, 03:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER