Yüksekovalı STK'lılardan Ramazan bayramı Mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki STK'lılar Ramazan Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

Yüksekovalı STK'lılardan Ramazan bayramı Mesajı

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova ilçesindeki STK'lılar Ramazan Bayramı Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

STK'lıların Mesajları Şöyle:

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI - ABDURRAHMAN PINAR: Yaşamımıza sayısız güzellikler katan rahmet, huzur ve bereket mevsimi Ramazan ayını nihayete erdirirken yeni umutlarla bir Bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Bayramın, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın canlanmasına, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olması temennisiyle, tüm vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınlarını tebrik ediyorum.

YÜKSEKOVA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI - VEDAT ÇOĞAÇ: Ramazan Bayramının tüm insanlığın özlemini çektiği huzurun ve mutluluğun egemen olduğu; savaşın, terörün, çatışmaların, salgın hastalıkların ve tüm acıların geride kaldığı daha yaşanabilir bir dünyaya vesile olmasını temenni ediyorum. İyi bayramlar diliyorum.

YÜKSEKOVA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI - SELAMİ DURNA: Bu bayramda dünyanın farklı yerlerinde yaşayan Müslüman kardeşlerimizin yaşadığı mağduriyetlerin son bulması için dua ediyor, dünya genelinde huzur, barış ve kardeşliğin hâkim olmasını yürekten arzuluyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, bayramın ülkemize, milletimize, âlem-i İslâm’a ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve merhamet getirmesini Yüce Rabbimden niyaz ediyor, saygıdeğer Yüksekovalı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor; sağlık ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HAKKARİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI - MEHMET TEKİN: Bir ay boyunca dayanışma ve yardımlaşmayı Ramazan Ayı’nın bereketi ile yaşamaya çalışarak, hepimizi manevi huzura eriştiren bir Ramazan ayını geride bıraktık. On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayına veda ederken, mübarek Ramazan Bayramı’na ulaşmanın ise mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesileyle hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim'den niyaz ediyorum.

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI - İZZETTİN METİN: Ramazan ayının taçlandırıldığı gün olan Ramazan Bayramı’nın bütün vatandaşlarımızın yoksullarla, mağdurlarla, ihtiyaç sahibi insanlarla dayanışma ve yardımlaşmasına vesile olmasını diliyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

 

HAKKARİ TÜKETİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI - PERVİZ GEÇİRGEN: Bayramlar, insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesi ile tüm belâlardan kurtulunmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle, Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. 

YÜKSEKOVA SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ BAŞKANI - KEREM ÖZDEMİR: Dünyada ve Ülkemizde büyük küresel krizlerin yaşandığı bir dönemde Cenab-ı Hakk’ın merhametinin tezahürü olarak imdadımıza yetişen mübarek Ramazan ayını geride bırakırken özlem ve muhabbetle karşıladığımız bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle ülkemizin ve milletimizin sağlık ve selameti için sabır testinden geçtiğimiz bu günlerde bayramı ev huzurunda, gönül neşesiyle geçirmemiz dileğiyle Mübarek Ramazan Bayramı’nı içten duygularımla kutlar, tüm hemşerilerimizle birlikte hayırlı ve mutlu bir bayram geçirmeyi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

YÜKSEKOVA’DA S.S 16 NO'LU TAŞIYICILAR KOOPERATİF BAŞKANI – BEHÇET ÖZDEMİR: Paylaşarak dayanışmanın, yapılan ibadetlerle manevi huzurun zirvede yaşandığı rahmet ve bağışlanma ayı Ramazanın ardından; birliğimizin pekişmesine, toplumsal hoşgörü ve kucaklaşmanın daha da güçlenmesine vesile olan Ramazan Bayramı'na huzur ve güven ortamı içinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER