YÜTSO Adaylığına Yarışan 'Kırmızı Liste Ekibi' Saha Çalışmalarına Başladı

19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için, 'Kırmızı Liste Ekibi' Saha Çalışmalarına Başladı.

YÜTSO Adaylığına Yarışan 'Kırmızı Liste Ekibi' Saha Çalışmalarına Başladı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri için, 'Kırmızı Liste Ekibi' Saha Çalışmalarına Başladı.

Kırmızı renkli oy pusulasıyla seçime girecek olan grup, 19 Kasım 2022 tarihinde Yüksekova’da yapılacak olan ‘Ticaret ve Sanayi Odası’ başkanlık seçimi için çalışmalara hız verdi.

'Kırmızı Liste Ekibi' 19 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanlığı seçimleri öncesi, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik Esnaflarını ziyaret ederek, 'Kırmızı Liste Ekibi' yapacak seçim çalışmalarını anlattılar.

Eğitimli ve teknik bireylere öncelik verdiklerini belirten Kırmızı Liste Grup üyelerinin adına konuşan İzzettin Metin, ‘’Şemdinli’ye gelerek ODA seçim çalışmalarımızı yapma ve meslektaşlarımızı ziyaret etme fırsatı bulduk. YÜTSO’nun (Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası) Şemdinli ve Derecik’te 136 kayıtlı üyesi bulunmaktadır. Şemdinli tüccarının sorunlarının farkındayız. Bu bağlamda iktidara geldiğimizde sorunlara çözüm olabilmek için tüccarımızın sorunlarını dinlemeye, ODA üyelerinin fikir ve görüşlerini, çözüm önerilerini almaya geldik. Program ve projelerimizi açıklamaya çalıştık. Şemdinli tüccarlarının Kırmızı liste grubumuza olan ilgilerinden ve misafirperverliklerinden dolayı grup adına teşekkür ederiz. Şemdinli proje ve programlarımız kapsamında öncelikli olarak yer almaktadır. Bu kapsamda Şemdinli’nin ticari potansiyeli değerlendirilmeye ve artırılmaya çalışılacaktır. Grubumuz çalışmalarına devam etmekte ve şevkle devam edecektir. Değişimden, eğitim ve teknik bireylerle çalışmaktan yana olan tüccarlarımızın safımızda yer almalarını ve bize destek sunmalarını diliyoruz'’ İfadelerine yer verdiler.

Kırmızı liste grubu adına, saygılarımızla…

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 21:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Izzet Metin
Izzet Metin - 2 yıl Önce

Grubumuz hizmet yolunda Allah bu yoldabizlere yardım eder yuksekovaya yeni bir değişimle ve dönüşümle yolla devam diyoruz

SIRADAKİ HABER