YÜTSO Başkanı Pınar, Geçiş Belgesi ve Sayısal Takograf kartı işlemlerine başladık

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası (YÜTSO) Başkanı Abdurrahman Pınar, Uluslararası Geçiş Belgesi (DOZVALA) ve Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) kartı gibi işlemlerini yapmaya başladıklarını belirtti.

YÜTSO Başkanı Pınar, Geçiş Belgesi ve Sayısal Takograf kartı işlemlerine başladık

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

YÜTSO, Uluslararası Geçiş Belgesi (DOZVALA) ve Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) kartı gibi işlemlerini yapmaya başladıklarını açıkladı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan YÜTSO Başkanı Abdurrahman Pınar, “Uzun uğraşlar sonunda Birlik Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun da katkılarıyla 365 oda/borsa arasında yetki alan ikinci ilçe olmanın gururunu yaşıyoruz. Geçiş Belgelerinin sınır ticaretimize ve ilçemiz ekonomisine olumlu katkıları olacaktır. YÜTSO olarak hizmetlerimize bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Yine çalışmalarımız sonucunda en yakın il olan VAN TSO tarafından verilmekte olan Sayısal Takograf (Dijital Ehliyet) kartı bundan böyle YÜTSO'dan alınabilecek. Üyelerimiz bu kart için şehir dışına çıkmak zorunda kalıyorlardı. Bu hizmet ile üyelerimizin zaman ve para kaybını önleyerek hizmeti ayaklarına getirdik” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2021, 00:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER