YÜTSO Binasında Bir Araya Gelen Heyet ve Vatandaşlar, Yüksekova’nın Sorunlarını Konuştular

Hakkari’nin Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen heyet, Yüksekova’nın sorunlarını konuştular.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya gelen heyet, Yüksekova’nın sorunlarını konuştular.

Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek için Yüksekova ilçesine geldi.

Arvas ilk olarak İran sınırında bulunan Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu’yu ziyaret ederek, Esendere Sınır kapısını görüştüler.

Daha sonra buradan Yüksekova merkeze gelen Arvas beraberindekilerle beraber, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Salih Özdemir’i tebrik ziyaretinde bulundu.

Oda’da bir araya gelen Milletvekili Arvas’ın öncülüğünde vatandaşların katılımıyla Yüksekova’nın temel sorunlarını görüştüler.

Arvas, Son durak olarak Yüksekova’da açılması beklenen 'DoubleTree by Hilton’u yerinde ziyaret ederek otel sahibi Hacı Seyfettin Karay ve DoubleTree by Hiltonun Genel Müdürü Ufuk Egemen Turan’dan bilgi aldı.

Oteli gezen Arvas ve heyeti, Yüksekova için hayırlı olmasını dileyerek ilçeden ayrıldı.

Büyüyen ve gelişen bir Yüksekova'nın artık olduğunu belirten Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, ‘’Bugün yaptığımız ziyaret güzel geçti. Esendereden sonra Yüksekova’ya geldik. Kaymakamımız, Oda başkanlarımız ve vatandaşlarımızla vir araya gelerek ilçenin sorunlarını görüştük. İnşallah elimizden gelen ne varsa hep beraber Yüksekova için yaparız’’ dedi.

Arvas'a, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ve Yüksekova Esnaf, Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Timur Sevi, Gazeteci Ali Yiğit ve Yüksekova Nişan Alışveriş Merkezleri Sahibi Cevher Nişan eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2022, 00:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER