Zozan Tedavi için Ankara'da

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi’nde 4 yıldır lösemi hastalığıyla mücadele eden 7 yaşındaki Zozan Öğmen Ankara Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk sağlığı ve Hastalıkları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi olmak için bu gün Yüksekova’dan Ankara’ya gitti.

Zozan Tedavi için Ankara'da
 CAHİT YİĞİT - YÜKSEKOVA GÜNCEL



Yüksekova’nın Kamışlı köyünde ikamet eden ve yaklaşık 4 yıldır lösemi hastalığıyla mücadele eden Zozan Öğmen tedavi için Ailesiyle beraber 
Ankara Sami Ulus Kadın Doğum Çocuk sağlığı ve Hastalıkları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Basında çıkan haberlerin ardından Yüksekova Asmin Sanat Tiyatrosu oyuncuları Zozan için harekete geçmişti.  Zozan için Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezi’nde Mektup adlı oyunu  3 defa  sergileyen ve bundan elde ettiği geliri Zozan’ın tedavisi için bağışlayan Yüksekova Asmin Sanat Tiyatrosu oyuncuları bu günde Zozan’ı yalnız bırakmadı.

Öğlen saatlerinde Ankara’ya hareket eden Zozan ve ailesini uğurlayan Asmin Sanat Tiyatrosu oyuncuları, Zozan’a Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanına kadar eşlik etti.

Buradan Zozan’ı Ankara’ya gönderen oyuncular, geçmiş olsun dileğinde bulunarak; umarız ve dileriz Zozan’ı bu sefer bu havalimanında sağlığına kavuşmuş ve bu hastalığı yenmiş şekilde karşılaşırız. Şimdiden geçmiş olsun. Dualarımız Zozan için' şeklinde konuştular.









Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER