Başkan Çoğaç: “İlçede KPSS Sınavın Yapılması, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik İçin Hayırlı Olsun”

Uğraşlar sonucunda alınan kararla Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sıvanın Yüksekova’da yapılması bölge halkını sevindirirken, Şemdinli ve Derecik’te ikamet eden öğrencileri zorlu yollardan kurtardı. YESO Başkanı Çoğaç ise, “KPSS sınavının ilçede yapılmasına katkısı olan herkese teşekkür ederiz” dedi

Başkan Çoğaç: “İlçede KPSS Sınavın Yapılması, Yüksekova, Şemdinli ve Derecik İçin Hayırlı Olsun”

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Uğraşlar sonucunda alınan kararla Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sıvanın Yüksekova’da yapılması bölge halkını sevindirirken, Şemdinli ve Derecik’te ikamet eden öğrencileri zorlu yollardan kurtardı. YESO Başkanı Çoğaç ise, “KPSS sınavının ilçede yapılmasına katkısı olan herkese teşekkür ederiz” dedi

Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) lisans sınavı başvuruları başlarken, açılan kutucuklarda Yüksekova olması öğrencileri sevindirdi.

14 Temmuz'da yapılacak olan KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınavı öncesinde başlayan KPSS başvuruları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranı üzerinden erişime açıldı.

“BUNA KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

KPSS sınavın Yüksekova yapılması bizleri mutlu ettiğini belirten Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, “Çok olumlu bir gelişme oldu KPSS sınavın Yüksekova’da yapılması. Bu sadece Yüksekova değil, Şemdinli ve Derecik için güzel oldu. Yüksekova yapılması için Dershane yöneticileri ve öğrencilerden TAG çalışması vardı. Şükür bugün itibariyle açılan kutucuklardan Yüksekova’da yapılacağını görüldü. Buda bize gerçekten çok mutlu etti. Bize bu imkanı sağlayan ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederiz. Bunun ilçede yapılması sadece Yüksekova değil Şemdinli ve Derecik içinde iyi oldu. Çünkü yol, masraf ve daha daha çok şeyden kurtuldular. Buda bizi çok memnun ettiğini belirtebiliriz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2024, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER