Kılıçdaroğlu: Yol arkadaşım Meral Akşener bugün tarihi bir konuşma yaptı, herkes duysun

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Akşener'in bugunkü konuşmasına destek vererek "İttifak ortağım, yol arkadaşım Meral Akşener bugün tarihi bir konuşma yaptı. Kendisine buradan selam olsun. Herkes duysun" dedi.

Kılıçdaroğlu: Yol arkadaşım Meral Akşener bugün tarihi bir konuşma yaptı, herkes duysun

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugünkü grup toplatısında elinde kurşunla kürsüye çıkarak "El ele, omuz omuza, tarih yazmaya geliyoruz. Soruyorum sizlere bunca engeli, aştıktan sonra şimdi bize, bu kurşun mu dur diyecek?" diye seslenmişti.

Akşener'in konuşmasına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan destek geldi.

Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "İttifak ortağım, yol arkadaşım Meral Akşener bugün tarihi bir konuşma yaptı. Kendisine buradan selam olsun. Herkes duysun…" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'DEN ERDOĞAN'A TEPKİ: HADİ ORADAN BE...

Akşener, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yapılan silahlı saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına da tepki göstererek "Hollywood prodüksiyonlarına, taş çıkartacak, bu fantastik açıklamanın, sonunda ise, Recep Bey çıkmış, benden özür bekliyormuş. Çünkü, kendisi çok kırılmış. Duyguları incinmiş. Rencide olmuş. Vah vah… Yazık ki ne yazık. Utanmasan, mermiye saldırdı diye, parti binamızı tutuklayacaksın. Bir de senden, özür dileyeceğim, öyle mi? Hadi oradan be hadi oradan" diye seslendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER