Vali Çelik Yüksekovalı Şoför Esnafıyla bir araya geldi

Hakkari Valisi Ali Çelik bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Yüksekova İlçesine geldi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari Valisi Ali Çelik bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Yüksekova İlçesine geldi.

Yüksekova’ya gelen Vali Çelik ilk olarak İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Hilton Otel'de bir toplantıya katıldı. Yaptığı toplantı sonrası beraberindekilerle Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndaki toplantıya geçti. 

Yapılan toplantıya, Hakkari Valisi Ali Çelik, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Kerim Bulut, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, taksiciler, minibüsçüler, turizmciler, acente sahipleri, galericiler, nakliyeciler ve kooperatif yöneticileri katıldı.

Vali Çelik, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndaki toplantı salonunda, ilçede görev yapan taksiciler, minibüsçüler, turizmciler, acente sahipleri, galericiler, nakliyeciler ve kooperatif yöneticileri bir araya geldi.

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndaki toplantıda ilk konuşmayı yapan Başkan Selami Durna, yapılan toplantıda tüm bölgede yaşayan şoförlerimizin yaşadığı sorunların dile getirildiğini söyledi.

Şoförlerinin bölgede yaşadıkları sıkıntıları en azına indirmek için toplantıda görüş alışverişi yapıldı.

Burada şoförlerin sıkıntılarını dinleyen Vali Çelik, inşallah el ele verip  sıkıntıları en kısa sürede gidermek için devlet ve millet olarak çalışacağız dedi.

Toplantı bitiminde Vali Çelik beraberindekilerle ilçede ziyaretlerine devam etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 05:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER