Yüksekova DEM Parti Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Hakkari DEM Partisi Milletvekili Öznur Bartın, Yüksekova Belediyesi Eş Başkan Adayları Şadiye Kırmızıgül, Şoreş Diri ve DEM İlçe yönetimiyle beraber, ilçede faaliyet gösteren yerel basınla bir araya geldiler.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari DEM Partisi Milletvekili Öznur Bartın, Yüksekova Belediyesi Eş Başkan Adayları Şadiye Kırmızıgül, Şoreş Diri ve DEM İlçe yönetimiyle beraber ilçede faaliyet gösteren yerel basınla bir araya geldiler.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari Milletvekili Öznur Bartın, İlçe Eş Başkanları Filiz Saygı ve Ercan Sevmez, Yüksekova Belediye Eş Başkan adayları Şadiye Kırmızıgül ve Şoreş Diri, Büyükçiftlik Belde Belediye Eş Başkan adayı Mizgin Demir ile DEM Parti ilçe yönetiminden oluşan heyet, basın mensuplarıyla buluştu.

Buluşmada Yüksekova’nın sorunları ele alındı, çözüm yolları konusunda yapılabilecekler konuşuldu.

Basın mensuplarının halkın gözü kulağı olduğunu kaydeden milletvekili Öznur Bartın, sorunların anlaşılması ve çözülmesi konusunda basının çok önemli olduğunu vurguladı. Bilgi ve fikir alışverişinde bulunulan buluşmada Yüksekova’nın daha yaşanılabilir bir kent olması için herkesin elinden geleni yapması gerektiği konusunda görüş birliğine varıldı.

Buluşmanın ardından çekin hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 06:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER