Yüksekova Esnafın Yeni Yıl Mesajları (1)

Yüksekova Esnafı bizler aracılığıyla paylaştıkları ''2024 Yeni YıI Mesajları''nda yaşanan mevcut sıkıntı, sorun ve olumsuzlukların bir an önce bitmesi temennisinde bulundular.

Yüksekova Esnafın Yeni Yıl Mesajları (1)

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Esnafı bizler aracılığıyla paylaştıkları ''2024 Yeni Yıl Mesajları'nda, yaşanan mevcut sıkıntı, sorun ve olumsuzlukların bir an önce bitmesi temennisinde bulundular.

NİŞAN CENTER - CEVHER NİŞAN: Yeni yılınızı en samimi duygularla kutluyorum. Yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, barış, huzur, refah ve bolluk getirmesini diliyorum.

UĞUR AVM - SABIR GÜNÇAKAN: Yeni umutların, yeni heyecanların, yeni beklentilerin olduğu yeni bir yıla giriyoruz. Bu vesileyle, 2024'ün ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa hayır getirmesini temenni ediyorum.

KAÇAN AVM - BAHREM KAÇAN & EVLİYA KAÇAN: Yeni yıl demek, yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve umutları yeşertmek için çok çalışmak, daha güzel bir yıl, daha mutlu, daha huzurlu bir gelecek için çok büyük sorumluluk üstlenmek demektir. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin yılını kutluyorum.

HERSAT AUTO - SABRİ BOZ & SAVAŞ YALÇIN: Bu duygu ve inançla, büyük beklentilerle, taze umutlarla girdiğimiz yeni yılın, bir kez daha ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, bütün hemşerilerimize huzur ve esenlikler diliyoruz.

BABAT AUTO - METİN BABAT & NEJDET BABAT: Toplum hayatımıza daima sağduyunun, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olması; yeni umutlarla ve heyecanlarla girdiğimiz 2024'ün şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık için barışa, huzura ve refaha vesile olması temennileriyle yeni yılınızı kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

YILMAZLAR İNŞAAT - İSLAM YILMAZ: Yeni yılın, milletimiz, ülkemiz ve insanlık için hayırla, bereketle dolu olduğu ve tüm ekonomik zorlukların bittiği bir yıl olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyorum. Herkesin yeni yılını kutluyorum.

SİEMENS YÜKSEKOVA BAYİ - GALİB TÜMEN & MURAT TÜMEN: Zor bir yılı geride bırakırken, her şeye rağmen yeni ümitlerle 2024'e giriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 2024 yılının ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını tebrik ediyoruz.

 

TAŞ ISI MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ DÖNÜŞÜM MERKEZİ - ALİ TAŞ: İyi ve kötü gelişmeleriyle, acı ve tatlı hatıralarıyla 2023 yılını geride bırakıyor, yeni umut ve beklentilerle 2024'e giriyoruz. Bu vesileyle, yeni yılınızı en samimi duygularla kutluyorum.

ALMİRA HALI DÜNYASI -VELİ GEÇİRGEN: Daha güzel bir dünya mümkün; bunu gerçekleştirebilmenin yollarını arayıp bulmak tüm hepimizin ortak gayesi ve çabası olmalıdır.  Bu vesileyle yeni yılınızı kutluyor; yeni yılın hepimize hayır ve bereket getirmesini diliyorum.

ESMA MARKET - ABDULLAH BİRTEK: Yeni yılın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa, barış, huzur, sağlık ve refah getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle herkesin yeni yılını kutluyorum.

OPİA CAFE - FARİS DARA:  Acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle, hüznüyle bir yılı uğurlarken umutla karşılayacağımız 2024 yılının ülkemize, halkımıza ve tüm insanlığa sağlık, refah ve mutluluk getirmesini diliyorum. Herkesin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.

VİTAMİN HALK PAZARI: 2024 yılının; barışın, sevgi, saygı ve hoşgörünün hâkim olduğu, dostluk, kardeşlik, dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği, ekonomik krizin bittiği, ümitlerin ve hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir yıl olması dileğiyle, yeni yılın şehrimize ve ülkemize, huzur, sağlık, mutluluk ve hayır getirmesini dilerim. Bu vesileyle herkesin yeni yılını kutluyorum.

ZANA CAFE OKEY SALONU - KENAN DÜZ: Ekonomik krizin gölgesinde girdiğimiz 2023 yılını geride bırakıyoruz. 2024’ün şehrimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, bolluk ve bereket içinde geçmesini diliyorum. Nice yıllara, sağlıcakla kalın.

DAĞLAR KIRTASİYESİ - GİYASETTİN DAĞLAR: Her yeni yıl yeni atılımlar, yeni umutlar, yeni adımlar kısaca yenilikler yılıdır. İnsanlık her yeni yılda tarihini yeni başarılar, yeni buluşlar her alanda ilerlemeler ile zenginleştirir. Bizim de bu hızlı gidişe ayak uydurmamız yeni yılda daha çok çalışarak daha başarılı olmamız gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın yeni yılınızı kutluyorum. Yeni yılın herkese başarı, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2024, 04:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER