Yüksekova Karlıova Turizm Şirketi EMITT Fuarına Katıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren Karlıova Turizm Şirketi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL - İSTANBUL - (ÖZEL)

Yüksekova ilçesinde faaliyet gösteren Karlıova Turizm Şirketi, 6-9 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan 27’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) yerini aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı,Ticaret Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları'nın kurumsal sponsorluğunda ve iş ortaklığında düzenlenen EMITT, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği (TTYD) iş birliğiyle gerçekleştirildi.

95 ülkeden 595’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda Yüksekova Karlıova Turizm Şirketinin Sahibi ve İş İnsanı Ömer Demirel ve Karlıova Turizm Şirketin Genel Müdürü Erdinç Düzen tarafından Hakkari ve ilçelerin doğa güzellikleri tanıtıldı.

4 gün süreyle yapılan turizm tanıtımında Karlıova Turizm Şirketinin Sahibi Ömer Demirel, EMITT fuarına katılan katılımcıları Hakkari ve İlçelerini görmek için bölgeye davet etti.

''BÖLGEMİZİN TURİZMİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

Karlıova Turizm Şirketi olarak EMITT fuarına katıldıkalrını belirten Ömer Demirel, ''Bizde bölgemizin turizmini daha üst seviyelere çıkartmak için Hakkari ve ilçelerini burada tanıtmaya geldik. Asıl buradaki amacımız bölge turizmini geliştirmek, katkı sağmaktır. Hemen hemen dünyanın her yerinde katılımcılar katıldı bizde bunlarla temaslarda bulunduk işbirliği ve bölgemizi turizmi için görüşmeler sağladık. Her fırsatta burada herkese tanıtımını sağladık İnşallah önümüzdeki günlerde bölgemizin refahı, gelişimi, turizmi için görüşmelerimizi sürdüreceğiz'' dedi.

''HAKKARİ VE İLÇELERİNİ EMITT FUARINDA TANITTIK''

Hakkari ve ilçeleri için turizm atağına geçtiklerini belirten Erdinç Düzen, ''EMITT Fuarı, turizm sektörünün önemli bir buluşma noktası olarak biliniyor. Bizde Yüksekova'mızın güzelliklerini ve lezzetlerini geniş bir kitleye tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Amacımız Hakkari bölgesini dünyada marka yapmak. Biz karlı ova Turizm Seyehat acentesi olarak burada dünyadan ve Türkiye'den katılan yüzlerce insanla teke tek görüşerek memleketimizi tanıtma fırsatı yakaladık. Yüksekova ve Hakkari dünyada marka yapabilmek adına biz geniş kapsamlı bir iş ağıyla hedeflerimize devam ediyoruz. Bu fuara katılımımız en önemli nedeni Hakkari bolgesinin turistik potansiyelini ve çekiciliğini daha geniş bir kitleye duyurmak için emmit fuarını önemli bir fırsat olarak gördük. Kentimizin turizm potansiyelini daha geniş bir kitleye ulaştırmada etkili bir anlayışla devamı ediyoruz'' İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER