Yüksekova’nın yol, kaldırım, orta refüj ve elektrik gibi konular görüşüldü

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yaşanan yol, kaldırım, orta refüj ve elektrik gibi sorunları Van Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Van VEDAŞ Bölge Müdürlüğüne taşındı.

Yüksekova’nın yol, kaldırım, orta refüj ve elektrik gibi konular görüşüldü

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde yaşanan yol, kaldırım, orta refüj ve elektrik gibi sorunları Van Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Van VEDAŞ Bölge Müdürlüğüne taşındı.

Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Esentepe Mahallesi Muhtarı Turgut Atalay ve Mezarlık Mahallesi Muhtarı Husret Baysal ilçenin yol, kaldırım, orta refüj ve elektrik gibi konularını Van Karayolları Bölge Müdürlüğü ve Van VEDAŞ bölge Müdürlüğü'ne taşıyarak görüşmeler gerçekleştirdiler.

Van’a giden Başkan Çoğaç ve Mahalle Muhtarları ilk olarak yeni atanan Van Karayolları Bölge Müdürü Demirhan Erol ile görüşmeler yaptı.


Karayolları Müdürü Erol ile yapılan görüşmede ilçenin İpekyolu Caddesi'nde bulunan kaldırımlar, Cengiz Topel Caddesi ve Esentepe mahallesinin Pizok TOKİ yolunun orta tarafında bulunan kanalım etrafına yapılacak bariyerler ilgili görüşmeler yapıldı.

Başkan Çoğaç ve Muhtarlar, ardında Van VEDAŞ Bölge Müdürü Fatih Atalay’la görüşmeler sağladılar.


İlçede yaşanan elektrik sıkıntılarını Müdür Atalay’a ileten Başkan Çoğaç ve Muhtarlar, sorunların çözümü konusunda görüşmeler gerçekleştirdiler.

Görüşmelerini tamamlayan Başkan Çoğaç ve Muhtarlar Yüksekova’ya geçtiler.

‘’HERŞEY YÜKSEKOVA’MIZ İÇİN’’

Olumlu görüşmeler sağladıklarını belirten Başkan Vedat Çoğaç, ‘’Malumunuz ilçenin can damarı İpekyolu, kaldırımlar, orta refüj, elektrik sorunu ve Pizok TOKİ yolunun orta tarafında bulunan kanalın çevresine yapılacak bariyerler için Karayolları Bölge Müdürü ve Van VEDAŞ Bölge müdürü ile görüşmeler gerçekleştirdik. İlçemizin sıkıntılarını kıymetli müdürlerimizle olumlu görüşmeler gerçekleştirdik. Kendileri de bizlere bu noktada en kısa sürede iyileşme çalışmalarının başlatılacağını belirttiler. Misafirperverlikleri için Van Karayolları Bölge Müdürümüz Demirhan Erol ve Van VEDAŞ Bölge Müdürümüz Fatih Atalay’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 08:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
esnaf
esnaf - 3 ay Önce

Bakalım sadece resim çekmek ve reklam mı olacak yoksa bir sonucunu görecekmiyiz.Takipçisi olacağız bu görüşmenin.Çünkü Oda başkanı kendi esnafını elektrik hırsızı olarak ilan etti.Sanki TEDAŞIN hiç suçu yok.Tek suçlu o dükan ...Peki diğerlerinin günahı ne 3-5 gün süren sıkıntıda

SIRADAKİ HABER