BDP'Lİ HEYET ANTEP'TE

BDP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu BDP'li heyet, BDP Antep il ve ilçe binalarına gerçekleştirilen saldırılar nedeniyle BDP il örgütünü ziyaret etti.

BDP'Lİ HEYET ANTEP'TE
Ziyarette konuşan BDP MYK üyesi Mihdi Perinçek, saldırıların devam etmesi durumunda meşru savunma haklarını kullanacaklarını söyledi.

Antep'te, BDP il ve ilçe binalarına yapılan saldırılar nedeniyle BDP Urfa Milletvekili İbrahim Binici, BDP Mardin Milletvekili Erol Dora, BDP Adana Milletvekili Murat Bozlak, PM Üyesi Zeki Koç, MYK Üyesi Mihdi Perinçek ve PM Üyesi Hüseyin Şapuk'tan oluşan BDP'li heyet, BDP Antep İl Binası'nda basın toplantısı düzenledi. Heyet adına konuşan BDP MYK Üyesi Mihdi Perinçek, yaşanan durumun üzüntü verdiğini belirterek, "Bu kentteki partimize ve partililerimize yönelik yapılan saldırılar güvenlik güçlerinin bizzat eliyle gerçekleştiriliyor" dedi. Kürtlerin AKP hükümetinin politikalarını boşa çıkartacağını belirten Perinçek, bu tür olaylar karşısında parti olarak oldukça hassas davranmaya çalıştıklarını söyledi. Perinçek, bu tür saldırıların devam etmesi durumunda meşru savunma haklarını kullanacaklarını kaydetti. Konuşmanın ardından heyet, BDP'lilere ve halka geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Heyetin BDP Şahinbey ve Şehitkamil ilçe binalarına da ziyaret gerçekleştireceği bildirildi. / Diha

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2012, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER