'81 İlde 81 Topuk' Projesi

İzmir Ticaret Odası ev sahipliğinde “81 ilde 81 Topuk” projesi ile İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda kadın girişimcilerini bir araya getirdi.

'81 İlde 81 Topuk' Projesi
YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası, kadın girişimcilerini İzmir’de yapılan “81 İlde 81 Topuk” projesi kapsamındaki fuara götürdü. YÜTSO Genel Sekreteri Melek Mengeş, kadın girişimcilerle beraber bu organizasyonda yer almaktan keyif duyduklarını, Hakkari’yi temsilen, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak öncülük ettiklerini, daha öncede üyelerine yönelik İtalya’ya İş gezisi düzenlediklerini ifade etti.

Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye memnuniyeti odaklı çalışıldığını, yurtiçinde ve yurtdışındaki fuarlara katılım sağlamaları için, Yüksekova-Şemdinli hatta Hakkari bölgesi için ayna olmak istediklerini belirten Mengeş, 
“81 İlde 81 Topuk Projesi” ile bölgeyi, bölge insanını, bölgenin güzelliklerini, balından cevizine, Sat Göllerinden, Berçelan Yaylası’na kadar hatta yakında açılacak havalimanı ile de artık Yüksekova’nın çok uzak olmadığını, kadın gözüyle aktardıklarını ve çok ilgi gördüklerini de ifade etti.
 

Mengeş, YÜTSO olarak, sosyo-ekonomik alanda üye memnuniyetini ve üyelerinin de güvenini arkalarına alarak faaliyetlerine devam edeceklerini söyledi. 

 

Mengeş, Ayrıca desteklerinden ötürü, Yüksekova Kaymakamı İbrahim Çenet'e, İl Kültür Turizm Müdürlüğüne ve EBSO (Ege Bölgesi Sanayi Odası) Başkanlığına teşekkür etti.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2015, 14:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER