Başkan Geçirgen'den Çiftçilere Müjde

Hakkari Tüketiciler Birliği Şube Başkanı Perviz Geçirgen'in girişimleri sonucunda, Projeleri kabul edilen çiftçilerin Hakkari il tarıma gitmelerine gerek kalmadan Yüksekova İlçe Tarım Müdürlüğünde bütün işlemlerini halledebileceklerini belirttiler. Projelerin kabul edilen Çiftçilerimizin Hakkari il Tarım personellerin ilçe tarıma görevlendirerek çiftçilerin onaylama işlemlerini ilçe tarımda yapacaklar.

Başkan Geçirgen'den Çiftçilere Müjde

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Hakkari Tüketiciler Birliği Şube Başkanı Perviz Geçirgen'in girişimleri sonucunda, Projeleri kabul edilen çiftçilerin Hakkari İl Tarıma gitmelerine gerek kalmadan, Yüksekova İlçe Tarım Müdürlüğünde bütün Proje işlemlerini halledebileceklerini belirttiler. 

Başkan Geçirgen'ın konuşması şöyle: Kırsal kalkınma yatırımlarından ekipman başvurularında yüzden fazla çiftçilerimizin projeleri kabul edilmiştir. Bu sevindirici habere bianen projeleri kabul edilen çiftçilerimizi tebrik eder üretimlerin daim olmasını dilerim. Bu vesile ile muhtarlarımızın ve projeleri kabul edilen çiftçilerimizin bize ilettikleri evrak ve imza işleri için Hakkari İl Tarım müdürlüğüne gitmeleri gerektiğini ancak zaman ve yol masrafları bi hayli külfetli olduğu için çiftçilerimiz bundan muzdarip olduklarını ve bize çözüm bulma mahiyetinde ricada bulunduklarından dolayı bizde İl Tarım Müdürümüze bu durumun çiftçilerimize sıkıntı oluşturduğunu ilettikten sonra sayın Cemal Özkan İl müdürümüz çiftçilerimizin sıkıntılarını gidermek konusunda il tarım personelinin Yüksekova ilçe tarım müdürlüğüne görevlendirilip çiftçilerimizin bütün işlemlerini Yüksekova İlçe tarım müdürlüğünde halledebileceklerini çiftçilerimize ve muhtarlarımıza duyurmamızı söylediler. Çiftçilerimizin sıkıntılarını gideren ve çiftçilerimizin yanında olduğu için sayın İl müdürümüz Cemal Özkan beye şükranlarımızı sunuyoruz'' İfadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2022, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER