Başkan Metin: Pizok TOKİ'lerine İnternet Hizmeti Verildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Esentepe-Pizok bölgesinde bulunan TOKİ'lere, uğraşlar sonucu Türk Telekom tarafından İnternet hizmeti verildi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinin Esentepe-Pizok bölgesinde bulunan TOKİ'lere, uğraşlar sonucu Türk Telekom tarafından İnternet hizmeti sağlandı.

2 sene arayla yapılan girişimlerle ve Türk Telekom’un çalışması sonucu İlçenin Esentepe-Pizok bölgesinde bulunan TOKİ’lerin İnternet alt yapısının tamamlamasıyla hizmete kavuştu.

Evine internet çekmek isteyen Pizok TOKİ sakinleri aboneliklerini artık yapabilir diyen Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, ''Pizok TOKİ’leri bölgesinde bir yıldan beri internetsiz yaşıyorduk. Nihayet şimdi 2. etaba internet verildi. 3 ve 4. etaplarada en kısa sürede internet hizmeti verileceği söylendi. Bilindiği üzere tapulu arsada geçtiği için Türk Telekom İl Müdürümüz ve Belediyenin girişimleri sonucu alternatif yolda getirmesi karar verildi. Şuan abonelik işlemleri olanlara hizmet verilmeye başlandı. Türk Telekom il Müdürümüzün bu aşamada abonelikleri askıya alan ve faiz farkı ödeyenlere geri iadesinin sözü verildi. Bizleri yalnız bırakmayan Türk Telekom Müdürümüze, çalışanlara ve Belediyemizin yetkililerine ve çalışanlarına emeği geçen herkese teşekkür eder ve hayırlı olsun diyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2022, 01:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER