Başkan Tekin: Derecik Sınır Kapısının Açılması İçin, Davet ve Katılım Çağrısında Bulundu

Şemdinli Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, ‘’Derecik Sınır Kapısının Açılması İçin’’ Basın Açıklamasına Ve İmza Kampanyasına Davet Ve Katılım Çağrısında Bulundu.

Başkan Tekin: Derecik Sınır Kapısının Açılması İçin, Davet ve Katılım Çağrısında Bulundu

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Şemdinli Esnaf Ve Sanatkarlar Odası, ‘’ Derecik Sınır Kapısının Açılması İçin’’ Basın Açıklamasına Ve İmza Kampanyasına Davet Ve Katılım Çağrısında Bulundu.

Şemdinli Esnaf Ve Sanatkarlar Odasında yapılan açıklamada:

''Yıllardır resmi olarak açık ama fiili olarak bir türlü açılamayan Derecik Sınır Kapısının açılması hepimizin beklentisi ve umududur. Sınır bölgelerinin iki yanında kalan iki ülke, iki akraba halkın bölgesel ihtiyaçlarının karşılanması, halkın tüm ihtiyaçlarının karşılıklı teminin sağlanması için Derecik Sınır Kapısının açılması gerektiğine inanıyoruz. Buna ilişkin, kitlesel bir talep oluşturmak ve çağrı yapmak üzere Salı günü saat 16.30 da Şemdinli Cumhuriyet Caddesi eski Keyfiler Ekmek Fırını karşısında  Esnaf ve Sanatkarlar Odamızın öncülüğünde Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, Muhtarlarımızın, esnafımızın ve halkımızın katılımıyla basın açıklaması yapılacak ve imza kampanyası başlatılacaktır. Ortak talebimiz Derecik Sınır Kapısının açılmasıdır. Bunun için bütün kesimlere destek verme çağrısı yapıyoruz'' İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2022, 22:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal avci
Cemal avci - 2 yıl Önce

Muhakkak açılması lazım

Cevahir ekinci
Cevahir ekinci - 2 yıl Önce

Biz yıllardır bu haberleri duyuyoruz hep bu toplantılar olmuş ama hiç bişey de yok ortada Hakkari nin bir vekili olsa belki yapılmışti şu ana kadar ama her kes işine geldiği gibi davranıyor sözüm (Husrettin dinç) e kendini vekil zanneden kişiye

SIRADAKİ HABER