Durna Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz günlerde 15 yaşındaki Halit Mervan Durna Elim bir trafik kazası sonucu vefat etmişti. Durna Ailesi cenaze ve taziye boyunca kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, taziye teşekkür mesajı yayınladılar.

Durna Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz günlerde 15 yaşındaki Halit Mervan Durna Elim bir trafik kazası sonucu vefat etmişti. Durna Ailesi cenaze ve taziye boyunca kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, taziye teşekkür mesajı yayınladılar.

DURNA AİLESİ TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJINDA, ''Tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Yurt içinde ve Yurt dışında başta İran ve Irak olmak üzere internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, tüm kanaat önderlerine, yerel yöneticilere, bölge milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, mahalle muhtarları, basın mensupları, Avukatlar, öğretmenler, sağlıkçılar ve Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunarız.

DURNA AİLESİ...

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2022, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER