Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya Yüksekova'da sevenleriyle Buluştu

Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ‘Ailede etkili iletişim’ söyleşisi düzenledi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Eğitimci-Yazar Alişan Kapaklıkaya, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde ‘Ailede etkili iletişim’ söyleşisi düzenledi.

Televizyon kanallarında yaptığı programlarla gönülleri fetheden Eğitimci-Yazar Kapaklıkaya’nın bu seferki durağı ise Yüksekova oldu.

Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürlüğünün spor salonunda ilk olarak öğretmenlerle bir araya gelen Kapaklıkaya, daha sonra aileler ve çocuklarıyla keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yüksekova’ya hayran kaldığını belirten Alişan Kapaklıkaya, “Ben buraya insanların gönlüne misafir olmaya geldim. 2 günde 4 konferans verdik. Çok yoğundu. Öğrenciler, öğretmenler ve aileler katıldı. Burada insanların bilgiye susamışlığını gördüm. Yani merakını gördük, zaten misafirperverliğine asla bir şey diyemeyiz çünkü canı gönünden insana yaklaşıyorlar. Burada şunu anladım, insanlar kalplerine dokunmalarını istiyor ve bu olunca sana en iyi şekilde geliyorlar. Burada duyuru yapıyorum, alanında çok iyi olan hocalarımıza sesleniyorum, gelin Yüksekova’yı görün, tanıyın. Burada her ekeceğimiz tohum, ülkeye en güzel şekilde hayat verecek. Beni buraya davet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 15:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hatice
Hatice - 7 ay Önce

Başta kiymetli yazar Alişan KAPAKLIKAYA olmak uzeree bu güzel etkinligin duzenlenmesine katkiisii olann herkese Yuzbinlerce defaa teşekkürler diliyoruzz. Dilerim cok yakin zamanda tekrar dan gelir . Ebeyvnligi biyolojiktenn otekeye gecemeyenn daha nicee ebeveynee katkisi olurr malumunuzz ebeveyn olmakk sadece kimlikte anne baba isminin gecmesiyle olmuyormuss yazdgnz kitaplar daki ornekler de bunun bariz ornekleri var ve emimnmden de cokk bu memlektte o kitaptaa yazilanlardan cok vahimm ornegi olan ebevynler var . Yakin bir zman da Kaymakamlikta calisan ebevynlere yonelik bu sekilde bi etkinlik duzenlenirse memnuniyet duyardik malumunuz memur olmakla da annne baba olunmuyormus ki hele de baba hic olunmuyormuss

SIRADAKİ HABER