Kaymakam Doğramacı Vatandaşa Teslim Edilecek TOKİ’leri Yerinde İnceledi

Kaymakam Doğramacı Vatandaşa Teslim Edilecek TOKİ’leri Yerinde İnceledi

METİN TEK - ERDİNÇ DÜZEN - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova kaymakamı ve belediye başkan vekili Osman Doğramacı vatandaşlara verilecek olan 2,3 ve 4. Etap Konutlarını yerinde inceledi.

Yüksekova ilçesinde 2016 Mart ayında yaşanan hendek olaylarından sonra evleri yıkılan vatandaşlar için TOKİ Başkanlığı tarafında Esentepe ve Esen yurt Mahallelerinde konutlar yapıldı.

Esen yurt mahallesinde 1. Bölge’de bulunan konutlar geçen sene teslim edilirken, kalan 2,3 ve 4. Bölgedeki TOKİ konutları da teslim edilmek için hızlandırma çalışmaları sürüyor.

2,3 ve 4. Bölge TOKİ konutlarının teslimatlarını hızlandırılması için konutları yerinde inceleyen Kaymakam Doğramacı yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam Doğramacı konutlar için yapılan içme suyu deposu ve yapıların son durumu yerinde incelemesi ile biran önce bitirilmesi için talimat verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2021, 16:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yüksekova
Yüksekova - 3 yıl Önce

Kesinlikle bi an önce bitirilip sahiplerine verilsin 5yildir insanlr bekliyo değerli Yüksekova Güncel carsi meydan başladı mi yıl sonunda evlere gaz verilecekti başladı mi meydanbelekte kayak merkezi yapilcakti başladı mi bi baraj ve bu kaç göletin yapımı palnlaniyordu başladı mi Yüksekova Bölge Hastanesi bu sene faaliyete geçecek mi artık evet hepsi ayrı kalemler ama bi yerde kaymakam Dogramacinin çabalarıyla olacak şeyler ne yazık ki şehirde Doğramacı gelene kadar hep herşey bekltiliyordu ama Doğramacı geldiinden beri herşey çok hızlı ilerliyo o konu bu konu demeden herşeyle ilgileniyo üstünde duruyo diliyorum bunlar bu sene içinde halolacak eğer resko ya doğru Yüksekova da bi turizm tesisi otel açılırsa böyle bi proje çok iii olur onceligmz turizm olsun ki Yüksekova istihdam edilsin Yüksekova'ya destek Yüksekova'ya yatırım

SIRADAKİ HABER