Muhtarlar Yüksekova’nın Sorunlarını Karayolları Bölge Müdürlüğüne Taşıdılar

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Esentepe, Yeni Mahalle ve Mezarlık Muhtarları, yaşadıkları sıkıntıları Karayolları Van Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan’a iletti.

Muhtarlar Yüksekova’nın Sorunlarını Karayolları Bölge Müdürlüğüne Taşıdılar

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinin Esentepe, Yeni Mahalle ve Mezarlık Muhtarları, yaşadıkları sıkıntıları Karayolları Van Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan’a iletti.

Esentepe Mahalle Muhtarı Turgut Atalay, Yeni Mahalle Muhtarı Kerem Demir ve Mezarlık Mahallesi Muhtarı Husret Baysal, ilçede yaşanan ve Karayolları Van Bölge Müdürlüğü sorumluluğunda bulunan yol, kaldırım, ışıklandırma ve üst geçit gibi hizmetler için Bölge Müdürü Hasan Ali Arslan’la makamında görüştü.

Özellikle İlçenin can damarı Yeni mahalle yolunda bulunan Sabancı ilk ve Ortaokulunun istikametinden, Çevre yolundaki Baskınlar düğünün salonun yanına kadar kaldırımlar yapılacak.

İlçenin Esentepe mahallesinde bulunan Pizok TOKi’lerine giden yolun ortasındaki tehlike saçan derenin yan taraflarına korkuluk çalışmasına karar verilirken, yan taraflara ışıklandırma çalışması da yapılacak.

Muhtarlar ardında ilçenin İpekyolu’nda bulunan Abdullah Canan ve Esentepe mahallesindeki YESE kavşağının açılması ve oraya üst geçidin bırakması için müracaatta bulundular.

Muhtarlar bununla beraber ilçenin elektriğinin daha kaliteli şehre aktarması için Van VEDAŞ bölge müdürlüğüyle görüşmeler sağladı.

''YÜKSEKOVAMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ''

Yüksekova’nın birçok sorun ve sıkıntısı için Van’da görüşmeler sağlandıklarını ifade eden muhtarlar, “Karayolları Van Bölge Müdürüyle görüşmeler yaptık. İlçenin birçok sıkıntısı için olumlu sonuçlar aldık. İnşallah kısa sürede bu çalışmalar başlayacak. Tüm Yüksekova’mıza hayırlı olsun” dediler.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2023, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER