Özbek Ve STK'lılar Pizok TOKİ'lerini Yerinde İncelediler

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Ak Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek Ve Yüksekovalı STK'lılar 1 Eylül'de Teslim Edilecek Pizok TOKİ'lerini Yerinde İnceleyerek Yetkililerden Bilgi Aldı.

Yüksekovalı STK'lılar ve Merkez Mahalle Muhtarları, çeşitli nedenlerden dolayı teslim edilmeyen Pizok bölgesinde bulunan TOKİ Konutlarının hak sahiplerine bir an önce teslim edilmesi ve vatandaşların daha fazla mağduriyet yaşanmaması için çağrısında ve girişimde bulunmuştular.

Başkan Abdulmuttalip Özbek ve beraberindeki heyetle Pizok bölgesinde bulunan 2,3,4.bölgelerinde yer alan Bin 355 adet bulunan TOKİ konutlarını yerinde inceleyerek, Hakkari Çevre ve Şehircilik Müdürü Nazmi Yakar, BCT Müşavirlik ve TOKİ sorumlusu İrfan Sarıtaş'tan bilgi aldı.

''STK'LAR TOKİ'LERİ YERİNDE İNCELEDİ''

Yüksekova Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen, son aşamaya gelinen Pizok TOKİ'lerini gezerek BCT Müşavirlik ve TOKİ sorumlusu İrfan Sarıtaş'tan bilgi aldılar.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2021, 18:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Emrah berk
Emrah berk - 3 yıl Önce

Ne en iyisi ne en kalitelisi bajırge tokilere 1 etap'a bi bakın bakalım dökülüyür dökülüyor vuran vurana..

Nızar acar
Nızar acar - 3 yıl Önce

Pizok tokilerinin iki sene önce teslim edilmesi gerekmekteydi, pizok tokileri çürümeye terkedildi,yetkili firma ve bu işte sorumluluk sahibi herkesin hesap vermesi, konunun yargıya taşınması gerekmektedir.kamu malının bu kadar zalimce çarçur edilmesi çürümeye terk edilmesi, vadandaşların bu kadar mağdur edilmesinin bir karşılığı olmalı hukuk devletimizde.

SIRADAKİ HABER