Yaşam Gold AVM Esentepe Şubesi Açıldı

Hakkari Yüksekova İlçesinin İpekyolu ve Halk Bankası karşısında ''Yaşam Gold AVM Esentepe'' Yapılan Törenle Hizmete Açıldı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova İlçesinin İpekyolu ve Halk Bankası karşısında ''Yaşam Gold AVM Esentepe'' Yapılan Törenle Hizmete Açıldı.

10 yıldan fazladır hizmet veren Yaşam Alışveriş Merkezi'nin 3'üncü şubesini ilçenin İpekyolu Caddesi ve Halk Bankası'nın karşısında vatandaşların hizmetine açtı.

Yapılan açılışa, Büyükçiftlik Belediye Başkanı Rüştü Zeydan,Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin,Yüksekova Selahaddin Eyyûbî Havalimanı müdürü Sezgin Değirmenci, Esendere Eski Belediye Başkanı Hurşit Altekin, İş Adamı Fahrettin Hazeyi, İş Adamı (Kısmet Oto) Naci Tuna,  kurum amirleri, Muhtarlar, İş Adamları, esnaf ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yüksekova için daha çok yatırımlar yapacaklarını belirten sahibleri Orhan Aydın ve Fehmi Yetişmiş,'' 3 AVM'de 60'a yakın kişinin istihdam ettiğini, Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, ''Yaşam Gold AVM Esentepe''in Yüksekova’ya hayırlı olmasını dilediler.

''Yaşam Gold AVM Esentepe''in açılışında verilen kokteylle son buldu.

''Yaşam Gold AVM Esentepe''in açılışa hazırlık süslemesi ise, ''EFSANE ASLAN ORGANİZASYON'' tarafından yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2021, 02:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER