Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (1)

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (1)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

Ölmez Madencilik - İdari İşler Koordinatörü Sinan Ölmez - İşletme Müdürü Alper Cenkkaya: En içten ve kalbi duygularımızla yeni yılın bütün Müslümanlar ve ülkemize kardeşlik ve huzur getirmesini diliyoruz.

Doubletree By Hilton - H. Seyfettin Karay: En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2023 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara...

Çağlar Madencilik - İsmet Çiftçi: Geleceği oluşturacak her yeni gününüz bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Danış Auto - Cumhur Danış: En içten ve kalbi duygularımla yeni yılın bütün Müslümanlar ve ülkemize kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Hakkari Eski Milletvekili ve Kanaat Önderi - Hakkı Töre: 2022 yılı acılarımızla, hüzünlerimizle, sevinçlerimizle geride kaldı. Yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.  2023 yılının milletimize, Memleketimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Mor Madencilik - Cihangir Madencilik - Kemal Ölmez: Dünyayı değiştirmek istiyorsan kendine inan, dostlarına inan, sevdiğine inan. Yeni yılın başarı kapılarını açması dileği ile!

İş İnsanı - H. Bahattin Keremoğlu: Yeni yılınızı kutlar; sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim. Kucak dolusu sevgiler...

Oto Kısmet - Naci Tuna: Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Hakkari Ülker Bayisi - Hüsnü Kaçan: 2023 yılına girerken herkes için mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Bu yılın tüm insanlara barış getirmesini diliyorum. yeni yılı kutlu olsun.

Nişan Center Avm - Cevher Nişan: Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

Düzenci İç ve Dış Ticaret - Hüsamettin Pekşen: Tüm dargınlıkların biteceği, barış içinde yaşanacak bir yıl olması dileğiyle, tüm halkımızın yeni yılını kutlarız. 

Şedal Rezidans - Dindar Şedal: Yeni umutlarla karşıladığımız 20123 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ederim.

İş insanı - Kasım Çiftçi: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar dileriz.

Baskınlar Süt Fabrikası - Necip Baskın: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Öz Atalay Rant a Car - İhsan Atalay: Dünyayı değiştirmek istiyorsan kendine inan, dostlarına inan, sevdiğine inan. Yeni yılın başarı kapılarını açması dileği ile!

İsve Temizlik' Şirketi - Vedat Geçirgen ve İslam Geçirgen: 2022 yılı acılarımızla, hüzünlerimizle, sevinçlerimizle geride kaldı. Yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.  2023 yılının milletimize, Memleketimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Özkaymazlar İnşaat - Musa Kaymaz: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Göktaşlar İnşaat ve Hafriyat - Ufuk Göktaş: Geleceği oluşturacak her yeni gününüz bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

İşözü Harita Mühendislik ve İnşaat - Ümit İşözü: Dünyayı değiştirmek istiyorsan kendine inan, dostlarına inan, sevdiğine inan. Yeni yılın başarı kapılarını açması dileği ile!

Zana Auto - Rojhat Şanlıtürk - Levent Şanlıtürk - Uğur Taşkent: Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Siempre Belleza Güzellik ve Bakım Salonu - Levent Şanlıtürk: Yüksekova halkının yeni yılını kutlar; yeni yılda sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz…

Vangölü Turizm - Şahbaz Bor: En içten ve kalbi duygularımla yeni yılın bütün Müslümanlar ve ülkemize kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2023, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER