Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (2)

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (2)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

H. Şerif Kuyumculuk - Mirhap Eliaçık: Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ederim.

Avazem Gold Kuyumculuk - Naif Oğuz: 2023 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, yeni yılınızı tebrik ederim.

Şemdinli Er-san Kuyumculuk - Cafer Er: 2023 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

Zeyd Kuyumculuk - Seyid Sadrettin Tekin: Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...

Zeren Kuyumculuk - Ferhat Konür - Savcı Konür: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Şemdinli Miranç Gold Kuyumculuk - Tahir Kaya: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar dileriz.

Emir Gold Kuyumculuk - Mehmet Kaya: En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2023 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara..

Sahra Gold Kuyumculuk - Lokman Aydın: Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...

Orpak Oto - Turgut Orpak: Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2023 yılının barışın hâkim olduğu, kanın gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim. Saygılarımla.

Orpak Auto - Hekim Orpak: Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

Savaşan Motors- Rıdvan Savaşan: Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle bir yıl daha geçti. Yeni yılın tüm insanlığa sağlık getirmesi dileğiyle...

Ar-Min Petrol Dokuma Tekstil İnş - Kuyumculuk - Abdulhaluk Kaçan: Tüm dargınlıkların biteceği, barış içinde yaşanacak bir yıl olması dileğiyle, tüm halkımızın yeni yılını kutlarız. 

Mali Müşavir - Veysi Yıldız: Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Sima Seramik - Sihat Gündüz: 2023 yılına girerken herkes için mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Bu yılın tüm insanlara barış getirmesini diliyorum. yeni yılı kutlu olsun.

Mali Müşavir - Erşen Canan: Her şeyin en hayırlısını bizlere sunacak, mutluluklar saçacak bir yıl diliyorum!

Bajar Yapı Denetim - Burhan Yılmaz: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar dileriz.

Doğan Auto - Doğan Dağdeviren: En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2023 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara..

Gever Auto - Mesut Öner - Özgür Kına: Tüm dargınlıkların biteceği, barış içinde yaşanacak bir yıl olması dileğiyle, tüm halkımızın yeni yılını kutlarız. 

Ova Bizim Avm - Remzi Duman: 2023 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

Kadıroğlu Motors - Cihan Kadıroğlu: Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Sima seramik - Mahkum Keği: 2023 yılına girerken herkes için mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Bu yılın tüm insanlara barış getirmesini diliyorum. yeni yılı kutlu olsun.

Sasa Rent a car - Savaş Erbaş: Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Dicle Elektrik Mühendislik ve Avize - Harun Tekin:  En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2023 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara...

YEKDASDER Yönetimi - Yeryüzü basitçe insanoğlu için bir erzak deposu ve çöp kutusu değildir. Yeryüzünün felaketimiz pahasına göz ardı ettiğimiz kendi gereksinimleri ve dinamiği vardır. İnsanoğlunun muhtaç olduğu yer doğa ve ekolojidir. Bu nedenle yeni yıla girerken bu ekolojik alanları ve Kadim dostumuz olan hayvanları  korumak ve sahip çıkmak  görevimizdir. Bu vesileyle temennimiz bu kutsal görevi unutmamak dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2023, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER