Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (3)

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (3)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

Erkuş Auto - Bilal Erkuş: Geçen yıl bizden ne götürdü bilinmez ama gelen yıl bize çok şey katacak. Önce sağlığımızın yerinde olduğu, sonra da tüm sevdiklerimizle güzel günlerde buluştuğumuz bir yeni yıl olsun, mutlu yıllar!

Elit Klas İnşaat & Otomotiv - Modex Yapı Seramiksan Cihat Arslan: Yeni bir yıl geldi ve eski bir yılı geride bıraktık. Eskinin acılarını, umutsuzluklarını ve kırılan hayallerimizi yeni yıla taşımayalım. Bambaşka ve heyecan dolu yeni yıl rotasında buluşmak dileği ile.

DYS Doktor Kliniği - Makbule Düzce: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Nokta GSM - Ferdi Dara: Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

Loca Life Bistro - Harun Tuna - İzzet Arslan: 2023 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

AHQAM Lounge Cafe - Azad Vural - Metin Ölmez: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

Esnaf - Hasan Gül: Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Hokkah Chef Cafe - Uğur Gürdal: Her şeyin en hayırlısını bizlere sunacak, mutluluklar saçacak bir yıl diliyorum!

Kaçan Avm - Bahrem Kaçan: Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun

Lahmacun Dünyası - Çetin İnce: En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2023 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara...

Şemdinli Brango - Hekim Erbaş: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Ulusuy İletişim 1.Şube - Mehmet Şen: Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2023 yılının barışın hâkim olduğu, kanın gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim. Saygılarımla.

Ulusuy İletişim 2.Şube - Rojin Akın ve Bahar İşleyen: Geleceği oluşturacak her yeni gününüz bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Şemdinli Özçağ Avm -Übeydullah Çağlın - Yakup Çapa: 2023 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, yeni yılınızı tebrik ederim.

Simitçi Dünyası: Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Lufian - Koton - Fahrettin Tüner: Yeni yılınızı kutlar; sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim. Kucak dolusu sevgiler...

Arena Ayakkabı - Adnan Tüner: Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Divan Perde - Ceger Baban: Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

Burçak Unlu Mamülleri - Nesin Akça: 2023 yılına girerken herkes için mutluluk, huzur ve başarı diliyorum. Bu yılın tüm insanlara barış getirmesini diliyorum. yeni yılı kutlu olsun.

Zeus Cafe ve Bar - Ersen Serdar: Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2023 yılının barışın hâkim olduğu, kanın gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim. Saygılarımla.

Zeus Cafe ve Bar - Ersen Serdar: Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2023 yılının barışın hâkim olduğu, kanın gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim. Saygılarımla.

Altınyıldız Classics - Mavi ve Forum Store - Kemal Kayak: 2023 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, yeni yılınızı tebrik ederim.

Doğu Döner - Taner Ataş: Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

Şemdinli Ustop Store - İskender Erbaş: En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2023 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara...

Keep Out - Seyhan Aykat: Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...

Uğur Yetkili Servis - Ahmet Güldal: Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2023 yılının barışın hâkim olduğu, kanın gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim. Saygılarımla.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2023, 23:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER