Yüksekova'da 'Boon Coffee' İsimli İş Yeri Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hizmete giren 'Boon Coffee' isimli iş yeri yapılan törenle açıldı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde hizmete giren 'Boon Coffee' isimli iş yeri yapılan törenle açıldı.

Yüksekova'nın İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Akınlar Apartmanın altında açılan 'Boon Coffee' isimli iş yeri düzenlenen törenle hizmete girdi.

Damak tadıyla lezzet sunan 'Boon Coffee' en iyi şekilde Yüksekova'ya hizmet verecek.

Vali Çelik, Kaymakam Çimşit, Başkanlar, STK'lar ve Esnaflarında aralarında bulunduğu kurdele kesimiyle iş yeri açıldı. 

10 kişinin istihdam edeceği 4.şube olan 'Boon Coffee' isimli iş yeri deneyimli kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunacak.

Yapılan Açılışa, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Yüksekova  Kaymakamı Ömer Çimşit,  Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcıları Feyzi Yıldırım, Kerim Bulut ve mehmet Akif Arslan, MÜSİAD Hakkari Şube Başkanı Adnan Öveç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Şoförler Odası Başkanı Selami Durna, Yüksekovalı İş İnsanı Cevher Nişan, bazı esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İş yerin sahipleri Ferit Atmaca ve Mustafa Kemal Günşar,‘’Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, iş yerinin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2023, 01:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER