Yüksekova'da 'Karataş AUTO' İsimli İş Yeri Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 'Karataş AUTO' isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde 'Karataş AUTO' isimli iş yeri düzenlenen törenle açıldı.

Yüksekova'nın İpekyolu Caddesinin üzerinde bulunan Hilton Otel karşısında 'Karataş AUTO' isimli iş yeri  düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine, Pinyanişi Aşiret Lideri Ali İhsan Zeydan, Yüksekova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Yıldırım, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, Yüksekova Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kerem Öztunç, Esnaflar ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Ali İhsan Zeydan, Fatih Arslan, Feyzi Yıldırım, Vedat Çoğaç ve Kerem Öztunç'un yaptığı  kurdele kesimi ile iş yeri hizmete açıldı.

Karataş AUTO Sahibi Ali Karataş, ‘’Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, iş yerinin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diledi.''

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2022, 23:09
YORUM EKLE
YORUMLAR
Onurr
Onurr - 2 yıl Önce

Tebrik ederim. Yuksekova bu buyuk hizmetinizi unutmayacak. Tek eksigimiz olan ve memleketin en buyuk ihtiyaci olan oto galeriyi memlekete kazandirmanizdan dolayi sevinc ve mutululuk gozyaslarimi tutamiyorum. Buyuk is cok tebrik ederim. Bir memleket dusunun hic bir ekstrem durum yasanmadan geriye nasil gider? Bunun ornegi yuksekova. Bazi durumlari saskinlikla ve hayretle izliyorum. Cok yazik umarim bu hasbihaller,istisareler ve ziyaretler bir gun biter...

SIRADAKİ HABER