Yüksekova'da Uyuşturucu Bağımlılarına Operasyon

Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından faklı noktalarda uyuşturucu içenlere yönelik operasyon düzenleyerek metruk binalar aramadan geçirirken, kaldıkları barınak gibi yerlerde ekipler tarafından imha edildi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde polis ekipleri tarafından faklı noktalarda uyuşturucu içenlere yönelik operasyon düzenleyerek metruk binalar aramadan geçirirken, kaldıkları barınak gibi yerlerde ekipler tarafından imha edildi.

Son dönemlerde Yüksekova ilçesinin farklı noktalarda uyuşturucu bağımlıların artmasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi.

Vatandaşlar tarafından sürekli şikayet haline gelen durumdan dolayı harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğünün 30 polisi ve 10 araçla, ilçenin Güngör Mahallesi'nde bulunan arazide yer alan yer kuyular, metruk binalar ve daha çok kaldıkları farklı noktalara operasyon düzenlendi.

Ekipler tarafından tespit edilen yerler imha edilirken, mahalle sakinleri ise “Çok güzel bir çalışma oldu bu şekilde. Ekipler ilçenin en büyük sıkıntısı için harekete geçtiler şuna her yerin kontrolünü sağladılar. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah bundason hep bu operasyonlar devam eder'' dediler.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2023, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER