Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 1- (2020)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 1- (2020)
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL



Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Dünya genelinde başlayan Koronavirüs salgının bitmesi Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.


GOLD KUYUMCULUK / NAİF OĞUZ - Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



ÖZGÜR KUYUMCULUK / A.HAMİT TİNAR - Hayırlı ve güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun.



EFOR KATLI MAĞAZALARI / İSLAM İŞÖZÜ - Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin...




TURKUAZ UCUZLUK MERKEZİ / SERHAN GEÇİRGEN - Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.



MUNZUR ET MARKET / SEFER SOYDAN - Yüksekova halkına güzellik, birlik, beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Tüm İslam alemine Kurban Bayramı vesilesiyle barış ile huzur getirmesini diliyoruz. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



DOĞAN AUTO / DOĞAN DAĞDEVİREN - Kurban bayramı size ve sevdiklerinize sağlık bereket ve mutluluklar getirmesi dileğiyle…


EPİLYA CAFE / LATİF KOM - Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı Kutlarız.



ALMİRA EŞARP VE ŞAL / ŞEVKET ÖZER - Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



KEMSA GİYİM / ERCAN KAYAK - Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..



DİYAR ET MARKET / ADEM RENDA
 - Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği bayramınız kutlu olsun.



MENGEŞ OYUNCAK PAREKENDE SATIŞ / H.TİMUR MENGEŞ - Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dilerim.



TEKİN ET BANK - Sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte, Kurban Bayramı'nızı tebrik ederim.



ARAM RENT A CAR / FERDİ İRDEM - İSHAK GÜNAYDIN - Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.



TEMEL KIRTASİYE - Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



BALCI NEDİM / NEDİM BABAT - Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.



DURSUN AMBALAJ / AHMET DURSUN - Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah"a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun...



KOTTEKS / SAVAŞ YEMEN - Bu güzel günlerin coşkusunu ailenizle, sevdiklerinizle birlikte doyasıya yaşamanız temennisiyle kurban bayramınız mübarek olsun


ARSLAN OTOMOTİV / MELİH ARSLAN - Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.



KAYA GİYİM / NACİ KAYA - Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.


Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.





BÜYÜK İNDİRİM ÇADIRI / RIZA BOZKURT - Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2020, 07:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER