Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 2 - (2020)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 2 - (2020)
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL



Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Dünya genelinde başlayan Koronavirüs salgının bitmesi Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.


H.ŞERİF KUYUMCULUK / MİHRAP ELİAÇIK -
 Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.



NİŞAN PARK AVM / EJDER NİŞAN - 
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



KAÇAN AVM / BEHREM KAÇAN -
 Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.



KARAEL AUTO / AYHAN KARAEL - 
Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…



MİR AUTO / ÖNDER IŞIK - 
Bayramlarımız birlik ve beraberliğin güç kazandığı, mutluluk ve coşku kaynağı anlamlı günlerimizdir. Toplumsal yaşantımıza değer ve anlam katan mübarek kurban bayramında saygıdeğer halkımızın, milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin bayramını içtenlikle kutluyoruz.



HOOKAH CHEF / UĞUR GÜRDAL - 
Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.



SEVPA TAVUKÇULUK / NABİ SEVİ - 
Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin. Bayramınız Kutlu olsun...



İŞ ADAMI / HALUK KAÇAN - Her şeyin daha güzel olacağı, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik dolu günlere biran önce kavuşmamız dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.



SUR CİĞERCİSİ - 
Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoşgeldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...



GÜNEŞ MOBİLYA / OSMAN GÖZTEPE - 
Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.



MODA KOZMETİK / ORHAN DUMAN -
 Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



RODAGÜL MOBİLYA - 
Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.



DÜNDAR MÜHENDİSLİK / HARUN DÜNDAR - 
Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.



İSKONUN YERİ / CAHİT VE İSKENDER GÜNAYDIN - 
Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor; yurt içinde ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımız ile tüm İslam aleminin bayramını kutluyorum...



LENA ESTETİK VE GÜZELLİK MERKEZİ -
 Küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştık. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.



YALÇIN MOBİLYA / FAHRİ YALÇIN - 
Bayram günleri, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın da doruğa ulaştığı günler olsun. Bayram’ınız mübarek olsun.



DOMİNO'S PİZZA / HAKKI TEKİRDAĞ - 
Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.



KAYA ASANSÖR MÜHENDİSLİK VE PROJE / OSMAN LEVENTOĞLU - 
Bayramlar; dargınlıkların unutulduğu, incinen gönüllerin tamir edildiği, coşkuyu ve sevinci hep birlikte yaşayabildiğimiz en özel zamanlardır. Kurban Bayramı’nız kutlu olsun.



GEVER ÇARŞI GİYİM - 
Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, huzur ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.



ROSE GOLF CAFE / KUVAN YAŞAR - 
Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.



Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2020, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER