Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 1- (2021)

Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 1- (2021)

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Dünya genelinde başlayan Koronavirüs salgının bitmesi Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

Avzem Gold Kuyumculuk - Yaşar Oğuz - Fatih Oğuz:  Kurban Bayramınızı kutlar, nice bayramlara sağlıkla ulaşmanızı temenni ederiz.

FEHA İNŞAAT - AHMET GÜNDÜZ: Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

EVİN ELEKTRİK - TACETTİN EVİN: Bayram demek, barış ve kardeşlik demektir. Bayram demek, hatırlama, hatırlanma, heyecan ve huzur demektir. Kurban Bayramı'nız kutlu olsun.

Nilşan Mega A.V.M - Fuat Nişan: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dileriz.

NİŞAN AVM - CEVHER NİŞAN: Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

OTO EXPERİM - AGİT GÜRDAL: Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum.

Eyyüp Kuyumculuk - Nejdet Uca: Dua kapılarının ağzına kadar açık, bela ve kötülüklerin arındırıldığı bu güzel günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Markova - Kadir Macit: Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...

Lawash Lahmacun ve Izgara Salonu: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dileriz.

Arena Ayakkabı Mağazası - Adnan Tüner: Mübarek Kurban Bayramının İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık ve mutluluk içerisinde yeni bir hayata başlaması dilek ve temennilerimle daha nice huzurlu sağlıklı ve mutlu bayramlar.

4 MEVSİM MANAVI - MUSA TERKOĞLU: Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

Yaşam Asansör - Osman Leventoğlu: Gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, Dostluğu, sevgiyi, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz nice bayramımız mübarek olsun.''

Gökhan Halı Sarayı - Gökhan Gökhan: Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

Paradise Cafe Bar - İskender Çıtak: Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

Evliyaoğlu Patisserie Cafe:  Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun.

Dubai Çeyizlik - Rıza Majit:  Özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir. Sizin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Peranis Auto Car: Çetin Arslan: Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Özbe Car - Bilal Özbeker: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dilerim.

Rengin Çiçekçilik - Süleyman Dayan: Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Taksi - Özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir. Sizin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Yüksekova'da Enjoy Park & Çocuk Oyunları Eğlence Merkezi - Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2021, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER