Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 1 (2023)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova Kurban Bayramı Mesajları 1 (2023)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

H.ŞERİF KUYUMCULUK - MİRHAP ELİAÇIK Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

AVAZEM GOLD KUYUMCULUK - NAİF OĞUZ Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

EYYÜP KUYUMCULUK - NEJDET UCA Her şeyin daha güzel olacağı, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik dolu günlere biran önce kavuşmamız dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.

ZEREN KUYUMCULUK - FERHAT KONÜR Küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştık. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

CEVHER KUYUMCULUK - ABDULLAH ORMAN Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm Yüksekova halkına saygılarımı sunarım.

NİŞAN GARDEN VE AUTO CENTER - TEOMAN NİŞAN Sevdiklerinizle bir arada, sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte, Kurban Bayramı'nızı tebrik ederim.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2023, 03:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER